Bugun...


kostasalto

Forum’un çağrısına tüm partilerden olumlu yaklaşım
Bozcaada Forum geçen hafta tüm belediye başkan adaylarına ve partilerin ilçe başkanlarına seslenerek bir “Bozcaada Yerel Yönetim İlkeleri Çağrısı” yayınlamıştı. Forum, tüm parti yöneticilerinin ve adaylarının bu çağrıyı imzaladığını açıkladı.

Mobil Reklam

Forum’un çağrısına tüm partilerden olumlu yaklaşım
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’nın çevre sorunlarına, kültürel mirasına ve değerlerine duyarlılığıyla bilinen, yıllardır birçok konuda halkı bilgilendirerek adanın korunmasına büyük katkıyı sağlayan sivil toplum kuruluşu olan Bozcaada Forum, geçen hafta tüm partilere ve adaylara “Bozcaada Yerel Yönetim İlkeleri Çağrısı” yayınlamıştı. Bozcaada Forum tarafından yapılan çağrıda, “Bizler, halktan, emekten, doğadan, tüm canlıları gözeten, ekolojik bir yerel yöneticilik anlayışından yanayız. Ülkemizin ve Bozcaada’nın da böyle bir anlayışla yönetilmesini istiyoruz. Bozcaada Forum olarak, tüm adaylara ve partilerin ilçe başkanlıklarına aşağıda yer alan hususları programlarına almaları konusunda açık çağrıda bulunuyoruz. Bizler, 31 Mart seçimlerinde ekolojik ve insan odaklı bir yaşam çabasına oy vereceğimizi ilan ediyoruz” denilmişti ve 14 maddelik bir ilkeler çağrısı sıralanmıştı.

Bugün Bozcaada Forum’dan Bozcaada Haber’e yapılan açıklamada Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe başkanları ile belediye başkan adaylarının ilkeler çağrısını bizzat imzaladıkları açıklandı.

Bozcaada Forum adına açıklama yapan Fırat Tunabay “14 maddeden oluşan “Bozcaada Yerel Yönetim İlkeleri Çağrısı”nı ekolojik ve insan odaklı bir yaşam çabasını,a oy verdiğimizi ilan ederek Yerel Seçimler’de Bozcaada’nın yönetimine talip tüm aday ve partilerin aday ve ilçe başkanlarına yaptık. Tüm aday ve partilerin ilçe başkanlıklarından bu çağrımıza olumlu yanıt gelerek bildirimizi ıslak imza ile sahiplendiler. Böyle bir durumla karşılaşmak bizleri çok mutlu etti. Farklı dinamiklerin bulunduğu Bozcaada’da tüm siyasi parti temsilci ve adaylarının bir metinde birleşmeleri Bozcaada’nın gerçekten çok özel bir yer olduğunun kanıtıdır. Çağrımıza içtenlikle olumlu geri dönüş yapan tüm aday ve parti ilçe başkanlıklarına gönülden teşekkürlerimizi sunarız. Beklediğimiz Bozcaada ruhu budur” açıklamasını yaptı.




Bu haber 2959 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ