Bugun...


kostasalto

AKP’nin başkan adayı Mustafa Mutay çalışmalara başladı
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayı olarak açıklanan Mustafa Mutay bir yandan meclis üyesi adaylarını belirlemek için çalışırken, bir yandan da adaya dair projeleri için görüşmelere başladı.

Mobil Reklam

AKP’nin başkan adayı Mustafa Mutay çalışmalara başladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Salı akşamı Bozcaada TV’de “Bozcaada’da Siyaset” programına konuk olan ve ilgiyle takip edilen programda en geniş açıklamaları ilk kez Bozcaada TV’ye veren Mustafa Mutay bir süredir Çanakkale’deydi. Cumartesi gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından meclis üyesi adaylarının belirlenmesi ve adaya dair projelerin halka anlatılacağı kampanyanın şekillenmesi için Çanakkale’de toplantılar yapan Mutay, Gestaş’ı da ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi’ne adaylık başvurusunda bulunmamasına rağmen aday olarak kendisinin gösterilmesinin partide bazı kesimlerce huzursuzluk yarattığı ileri sürülse de Mustafa Mutay’ın projeleri için görüşmeleri bir yandan devam ettirdiği öğrenildi. Buluşmaların birçoğunda AKP Eski İlçe Başkanı ve bu dönem başkan adaylığı başvurusunda bulunan Burak Aktan, Mustafa Mutay’ın yanındaki isim olarak göze çarpıyor.  




Bu haber 425 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ