Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da ezan sesi mest ediyor
Bozcaadalılar son günlerde minareden yükselen ve dinleyenleri mest eden ezanın kim tarafından okunduğunu merak ediyordu. Bozcaada Haber, İstanbul’da ezan okuma yarışmasında ikinci olan ve kısa bir süre sonra Çanakkale’de yapılacak yarışmada Bozcaada’yı temsil edecek adamızın yeni müezzinini Enes Yılmaz ile buluştu.

Mobil Reklam

Bozcaada'da ezan sesi mest ediyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Bozcaadalılar son günlerde minareden yükselen ve dinleyenleri mest eden ezanın kim tarafından okuduğunu merak ediyor. Birçok adalı yurttaş da Bozcaada Haber’e ezanı bu kadar güzel okuyan ve dinleyenleri mest eden müezzini soruyor. Geçen 4 Mart tarihinde Bozcaada’da göreve başlayan Alaybey Camii müezzini Enes Yılmaz,  İstanbul Maltepe Anadolu İhtisas Merkezi’nde eğitim almış, kursiyerler arası ezan yarışmasında  da İstanbul ikincisi olmuş. Bozcaada’ya tayin olan 25 yaşındaki  müezzin Enes Yılmaz, yakında Çanakkale’de Türkiye Diyanet Vakfı Din Görevlileri Ezan Yarışması’nda Bozcaada’yı temsil edecek.
 

 
Bozcaada Haber olarak adamızın yeni müezzini Enes hocaya adamızdaki görevinde başarılar diliyoruz.  Ayrıca Bozcaada Haber için bu güzel videoyu hazırlayan Deniz Ermiş arkadaşımıza da teşekkür ediyoruz.



Bu haber 1295 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ