Bugun...


kostasalto

Cevdet Çebi: “Başka Bozcaada yok, her şey Bozcaada için!”
İyi Parti’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi’nin Yerel Seçimler öncesi son mitingi gerçekleşti. Cevdet Çebi, “Mustafa Mutay 20 yıllık döneminde düzgün bir belediyecilik yapmadı ama geçtiğimiz 10 yılda CHP’nin daha kötü bir yönetimi olduğundan Mutay iyi bir yönetim gibi gösterildi” dedi.

Mobil Reklam

Cevdet Çebi: “Başka Bozcaada yok, her şey Bozcaada için!”
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

31 Mart Yerel Seçimlerinde seçim öncesi son gün miting maratonu tüm hızıyla devam ediyor. Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde bugün yapılan mitinglerin ikincisini İyi Parti tarafından yapıldı. 14.10’da başlayan miting, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İyi Parti Kontenjan meclis üyesi adayı İlknur Işın’ın konuşmasıyla başladı.

İLKNUR IŞIN: EGOSİSTEM DEĞİL EKOSİSTEM

İyi Parti Kontenjan meclis üyesi adayı İlknur Işın halka seslendi: “Siyaset bir egosistem değil ekosistemdir. Artık egolardan, belediye kapılarından girememekten, partili olmazsan bizden değilsen konuşmalarından bıktık. Dostlarım, konu sadece kasayı dolu bırakmakla bitmiyor. 10 yıl boyunca kenardan izleyip sessiz kalıp izlemek yerine dur demek gerekiyor, aynı belediye başkan adayımız Cevdet Bey’in yaptığı gibi. Her fırtınanın sonunda güneş doğuyor. Yarın yeni bir Bozcaada için yeni bir günün şafağına uyanma vakti."

CEVDET ÇEBİ: MUTAY’A GÜN DOĞDU

Işın’ın ardından sözlerine önceki yönetimleri eleştirerek başlayan Cevdet Çebi, son 10 yıldaki CHP yönetiminden ve önceki 20 yıldaki Mutay’ın hizmet eksikliğinden yakındı: “Mustafa Mutay, 20 yıllık belediye başkanlığı döneminde düzgün bir belediyecilik yapmadı. Ama geçtiğimiz 10 yılda CHP’nin daha kötü bir yönetimi olduğundan Mutay yönetimi iyi bir yönetim gibi gösterildi. Ve Mustafa Mutay’a gün doğdu” diye iletti.

ÇEBİ: MUTAY’A YAPTIKLARINI BİR DAHA SORUN

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir gün önceki mitinginde Mustafa Mutay’ın konuşmasını referans alarak kendisinin sözlerini doğruluğunu sorgulayan Cevdet Çebi, “Mustafa Mutay, Şehir Restoran, sanayi, balıkhane ve Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’ni kendisinin yaptığını söylüyor. Şehir Restoranı ben yaptım. Sanayiye gidin sorun, memnunlar mı? Balıkhanedeki arkadaşlar birçok şeyi kendileri yaptı. Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’ni seçimden 3 ay önce yapmıştı Mutay. Ama buranın zeminini mevcut başkan Hakan Can Yılmaz yaptı” diye açıkladı.

“MUTAY YÜKSEKOKUL, ADLİYE VE TELEKOM’U ADAYA KAYBETTİRDİ”

Cevdet Çebi, Mutay zamanındaki adadan ayrılmasıyla ilgili sert çıkışlarda bulundu: “Mustafa Mutay’ın belediye başkanlığı zamanında buradan üniversite gitti, adliye gitti ve Telekom gitti. Bütün suçu AKP yönetimine atıyor, oysaki belediye başkanı olarak yapması gereken şeyler vardı. Mesela, beğenirsiniz beğenmezsiniz, devlet kıyılarımızı rant için ihaleye çıkardığında, Hakan Can Yılmaz elinden geleni yaptı. Halkı bütünleştirdi, devletin geri adım atmasını sağladı. Mustafa Mutay giden hizmetler olduğunda belediye başkanıydı, halkı birleştirip bunun karşısında durabilirdi, bunu yapmadı. Ve bize adliyeyi, okulu kaybettirdi. Şimdi geri getireceğini söylüyor, inandırıcılığı yok” dedi.

Çebi, Mustafa Mutay’ın doğalgaz projesine karşı olmadığını ama ada sokaklarının dar olmasından ötürü çekinceleri olduğunu belirterek, “Doğalgaz yerine zamanında rüzgar gülleri yapılırken bir tanesini belediyeye kazandırsaydı, bugün doğalgazı konuşmuyor olacaktık” dedi.

İYİP’Lİ ÇEBİ: CHP SON 10 YILDA PROJELERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin son 10 yıllık yönetiminde projelerini yapmamasını ve yatırımlarını seçim için yapmasını eleştiren Çebi “CHP seçim yatırımından başka bir şey yapmadı. CHP’li arkadaşlarımız 10 yıldan beri adayı daha kötüye götürdü, projelerini yapmadılar. Şu anda biz CHP’nin devamı değiliz diyen ekip, halkımıza mühürleme yaparken, kendileri kaçak inşaatları gül gibi yapıyorlar ama hiç kimse ses çıkarmıyor” diyerek son 10 yıldaki CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

ÇEBİ: YAŞANABİLİR ADA İÇİN OYUNUZU İSTİYORUZ

Ekibindeki çeşitliliğe ve yapacaklarını Bozcaada ve ada insanları için planladıklarını vurgulayan İyi Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi “Ekibime bakarsanız her siyasi görüşten insanlar var. Bizim amacımız partimizi başa getirmek değil, bizim amacımız Bozcaada ve sizlersiniz. İnanıyorum ki pazartesi günü sizleri temsil edecek olan bizleriz. Başka Bozcaada yok, herkese teşekkürler. Daha yaşanabilir Bozcaada için bize oy vermenizi istiyoruz” diyerek sözlerini bitirdi.

Tüm meclis üyesi adayları, İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanı Aydoğan İnce ve yönetimindeki isimlerle adalı selamlayan Cevdet Çebi’nin mitingi 14.45 sularında sona erdi.




Bu haber 390 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ