Bugun...


kostasalto

Cevdet Çebi ve ekibinden imar sorunlarına son verme sözü
İyi Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi olarak, adanın geleceğini şekillendirecek önemli bir konuyu ele aldı. Çebi, Bozcaada'nın uzun süredir devam eden imar sorunlarına ve bu sorunların nasıl çözüleceğine dair bir video yayınladı.

Mobil Reklam

Cevdet Çebi ve ekibinden imar sorunlarına son verme sözü
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İyi Partili Cevdet Çebi belediye başkanı olması halinde imar sorunlarıyla ilgili yapmak istediklerini anlattı. Çebi, “Bozcaada, doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla eşsiz bir mirasa sahip. Bu değerleri koruyarak geliştirebilmek adına, karşılaşılan imar sorunlarına kalıcı çözümler bulacağımıza dair somut planlarımızı ve eylem adımlarımızı sizlere aktarıyoruz. Ancak bu, bizim için sadece bir başlangıç. Bozcaada için hazırladığımız daha birçok projemiz ve eylem planımız var. Her biri, adanın sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlayacak, doğasını koruyacak ve kültürel mirasını ön plana çıkaracak sürdürülebilir bir geleceğe yöneliktir” açıklamasını yaptı.

Hazırlanan videoda, mevcut sorunlara dair ne yönde çözümler geliştirileceği anlatılırken, Çebi, Bozcaada'yı halkla birlikte, daha yaşanabilir, daha yeşil ve daha sürdürülebilir bir geleceğe taşıyacağını da garanti ediyor.  

İyi Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi, “Sizlerin de görüşleri, önerileri ve desteği bu süreçte bizim için çok değerli. Videomuzu izleyin, Bozcaada için birlikte hayal ettiğimiz geleceğe dair düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Başaracağız, çünkü çok iyi biliyoruz; Başka Bozcaada yok. Bozcaada için el ele vererek, adanın geleceğini birlikte şekillendireceğiz” diyor.

#reklam




Bu haber 405 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ