Bugun...


kostasalto

Cevdet Çebi ve İyi Parti'den Salhane’de mangal partisi
İyi Parti belediye başkan adayı Cevdet Çebi, partinin meclis üyesi adayları ve partililerin de katılımıyla Salhane’de ada gençlerine mangal partisi düzenlendi.

Mobil Reklam

Cevdet Çebi ve İyi Parti'den Salhane’de mangal partisi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İyi Parti Belediye Meclisi üyesi adayları ve parti üyelerinin de katılımıyla, Cevdet Çebi liderliğindeki gençlerle buluşma ve mangal partisi, adanın sıcak bir atmosferde geleceğini şekillendirmeye yönelik adımların atıldığı akşama sahne oldu.

Etkinlik, Bozcaada'nın geleceğine ışık tutmayı hedefleyerek, adanın genç sakinleriyle doğrudan bir diyalog kurma amacı güttü. Cevdet Çebi ve ekibi, gençlerin görüş ve önerilerini dinleyerek, Bozcaada için en iyisinin ne olabileceğine dair fikir alışverişinde bulundu. Parti üyeleri de adanın geleceğine yönelik umutlarını ve projelerini gençlerle paylaşarak, onların sesine kulak verdi.

Güzel ve bol sohbetli geçen akşam, Bozcaada'nın kültürel ve sosyal dinamiklerinin daha iyi anlaşılmasına olanak tanıdı. Gençlerle yapılan bu buluşma, adanın daha iyi bir geleceğe sahip olması için atılabilecek adımların ortak akılla şekillendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Cevdet Çebi, etkinlikle ilgili olarak, "Gelen ve katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu buluşma, Bozcaada'nın geleceği için önemli bir adım oldu. Gençlerimizin fikirleri, adanın yarınlarını şekillendirme noktasında bizlere yol gösterici olacak. Bozcaada çok iyi olacak" ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 633 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ