Bugun...


kostasalto

Cevdet Çebi'den Gençlik Meclisi hamlesi!
Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi, adanın genç nüfusuna yönelik devrimsel bir adım atıyor: Gençlik Meclisi'nin kurulması. Bu yenilikçi girişim, Bozcaada'nın gençlerine ada yönetiminde aktif bir rol sunmayı amaçlıyor. Çebi, bu proje ile adanın kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimine gençlerin katkısının vazgeçilmez olduğuna inanıyor.

Mobil Reklam

Cevdet Çebi'den Gençlik Meclisi hamlesi!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İyi Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi'den Bozcaada'nın geleceğine genç bakış: Gençlik Merkezi

Gençlik Meclisi, adanın 18 ile 30 yaş arasındaki dinamik genç kadın ve erkeklerinden oluşacak ve her ay düzenli toplantılarını belediye meclis salonunda gerçekleştirecek. Çebi, bu meclisin adanın sorunlarına taze bakış açıları getireceğine ve yaratıcı çözümler üreteceğine emin.

Bozcaada'nın sadece yaz aylarında değil, yılın her günü canlı ve dinamik kalmasını hedefleyen Çebi, "Gençler, bu meclis sizin sesiniz olacak. Sizlerle birlikte Bozcaada'yı daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Çünkü Bozcaada'nın geleceği hepimizin elinde" diyor.

Cevdet Çebi'nin bu girişimi, gençlerin liderlik ve yönetim becerilerini geliştirecek ve beş yıl sonunda, siyasi parti gözetmeksizin, Gençlik Meclisi üyeleri arasından belediye başkan adayı ve meclis üyesi adayları çıkması bekleniyor. Bu, genç liderlerin yetişmesi ve Bozcaada'nın geleceğine sahip çıkılması anlamına geliyor.

Bozcaada için yaratıcı ve yenilikçi çözümler üretecek Gençlik Meclisi'nin kurulması, Cevdet Çebi'nin gençlere olan güveninin ve adanın geleceğine olan inancının bir göstergesi.

 

 

#Reklam

#Bozcaada #GençlikMeclisi #BozcaadaİyiOlacak




Bu haber 438 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ