Bugun...


kostasalto

CHP’li Yahya Göztepe’den İstanbul çıkarması
CHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’daki seçmenleriyle buluştu. Göztepe bu halk buluşması haricinde Başta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere bir dizi görüşme de gerçekleştirdi.

Mobil Reklam

CHP’li Yahya Göztepe’den İstanbul çıkarması
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Cumhuriyet Halk Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe ve ekibi İstanbul’da seçmenlerle bir araya geldi. 3 Mart Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunu makamında ziyaret eden Göztepe, görüşmesinde belediye başkanı olması halinde yerel yönetim çalışmaları ve seçim sonrası işbirlikleri için ilk adımlarını attı. Yahya Göztepe, ayrıca CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Mesut Kösedağı ve Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah ile de çeşitli işbirlikleri için görüştü.

Ekrem İmamoğlu, Yahya Göztepe’ye ve Bozcaada’ya dair bir video mesajla görüşlerini belirtti. İmamoğlu mesajda “Bozcaada’yı çok seviyorum. Adayı çok daha güçlü günlere kavuşturmak adına, Yahya Göztepe başkanımızı çok destekleyeceğiz. Sadece yerel yönetim işbirliği değil, kültür sanat işbirliğine dönüştüreceğiz” dedi.

 

 

Akatlar Kültür Merkezi’nde 250’yi aşkın İstanbullu seçmenle bir araya gelen Yahya Göztepe hem projelerini, hem de birlikte çalışacağı meclis üyesi adaylarını toplantıya katılanlara tanıttı. Halk buluşmasına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek de katıldı.

Toplantıda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü de kutlayan Yahya Göztepe, toplantıya katılan kadınlara hediye verdi.

 




Bu haber 471 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ