Bugun...


kostasalto

CHP’liler projelerini anlatmaya devam ediyor
Perşembe günü Bozcaada Zübeyde Hanım Park Kahvesi’nde gerçekleşen buluşmada CHP’nin belediye başkan adayı Yahya Göztepe ve ekibi projelerini anlatmaya devam etti. Bu partinin adadaki ikinci buluşması oldu.

Mobil Reklam

CHP’liler projelerini anlatmaya devam ediyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

14 Mart Perşembe günü Zübeyde Hanım Park Kahvesi’nde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi’nin halk buluşmasında hem projelerin tanıtımı gerçekleştirildi, hem de meclis üyesi bir kez daha duyuruldu. Adalıların katıldığı buluşmada sunumlarla projeler anlatıldı. CHP İlçe Başkanı Bahar Mete Bağdır, “Bizden olanlar – olmayanlar ayrımının tek ölçüt kabul edildiği bir hizmet anlayışı, liyakatin değil biat etmenin, kaynaşmanın yerine ayrışmanın temel alındığı yönetim biçimi, sadece oy için verilen gerçekçi olmayan vaatlerin ya da aba altından sopa göstermenin bizim düşüncelerimizde, bizim vicdanımızda yeri yok” dedi.

CHP'nin belediye başkan adayı Yahya Göztepe de yaptığı konuşmada, “Hedefimiz; Kamu yararını ve değerlerini gözeten, Bozcaadalıyı güçlendiren, mazeret değil, maharet üreten bir belediyeciliktir” dedi. Göztepe, Size sunacaklarımız, kuru bir vaat değildir. Tutamayacağım sözü vermem. Adadan başka bir yere gidememem, adaya kendimi adadım. Yahya Göztepe olarak söz vermişsem tutarım” açıklamasını yaptı.  

Göztepe, projelerini meclis üyesi adaylarından Hülya Talay Koloğlu, Emrah Ataol, Günay Yurdakul ve Bilgütay Ergül’le birlikte anlattı.

Program sonunda tüm meclis üyesi adayları halkın karşısına çıkartılarak tanıtıldı.

 




Bu haber 393 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ