Bugun...


kostasalto

CHP'li Yahya Göztepe: Allah nasip ederse, dört gün sonra belediye başkanıyım
YSK takvimine göre belirlenen açık hava propagandalarının ilkini CHP gerçekleştirdi. CHP İlçe Başkanı Bahar Mete Bağdır’ın sunduğu programda CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz de halk buluşmasına katılanlar arasındaydı. CHP başkan adayı Yahya Göztepe konuşmasında, “Allah nasip ederse, Bozcaada takdir ederse, dört gün sonra Bozcaada Belediye Başkanı olacağım” dedi.

Mobil Reklam

CHP'li Yahya Göztepe: Allah nasip ederse, dört gün sonra belediye başkanıyım
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yüksek Seçim Kurulu’na bağlı ilçe seçim kurulunun belirlediği tarih ve saate göre yapılacak olan açık hava propagandalarının ilkini Cumhuriyet Halk Partisi gerçekleştirdi. Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen buluşmaya partililer ve adalılar ilgi gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Levent Gürbüz ve CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan’ın da katıldığı mitingde partinin belediye başkan adayı Yahya Göztepe yaptığı konuşmada “Vurguluyorum, altını çiziyorum ve diyorum ki; Bozcaada’nın geleceği sizin elinizde. Bozcaada için, yakışanı yapacağınızdan eminim” dedi.

13.15 sularında başlayan miting 13.55’de sona erdi.

MİLLETVEKİLİ GÜNEŞHAN: EMEKLİNİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR

Mitinge katılım gösteren CHP’li İsmet Güneşhan yaptığı konuşmada iktidara yüklendi. Güneşhan, “Bu iktidar çiftçiye düşman. Dost olması imkânsız. Görün bakın 31 Mart sonrasında zam furyası olacak. Tekel’i bu iktidar kapattı ve bağcılığa zarar verdi. Bu iktidardan bu kente fayda gelmesinin imkânı yok. Bozcaada’da adliyeyi AKP kapattı. Gestaşı kim yönetiyor? AKP. Adalarda yaşayan vatandaşların ulaşımın kolaylaştırılması lazım. Adalılara yolculuk ücretsiz ya da çok daha ucuz olmalı. Gestaş zarar ediyormuş, eder. Çünkü paralar başka yere harcanıyor. Ayrıca kiralama sorunu sadece adanın değil, tüm ülkenin temel sorundur. Bu seçimde sadece belediye başkanı, meclis üyesi ve muhtar seçmeyeceğiz. Cumhuriyetimiz ikinci yüzyıla girerken nasıl yönetilecek, onu da seçeceğiz. Atatürk’ün izinde çağdaş, demokratik bir ülke mi olacağız yoksa tipik bir Ortadoğu ülkesi gibi monarşi ile yönetilen bir ülke mi olacağız? Unutmayın; 3-5 kendini bilmez istedi diye bu ülkeyi teslim edemeyiz. Çünkü bu ülkeyi yoktan var ettik biz. Yahya Göztepe’yi rekor oyla belediye başkanı yapmalıyız. Yahya Göztepe, dürüst ve çalışkan bir arkadaşımızdır. Bu arada bu iktidarın emekliye reva gördüğü rakam 10 bin TL. İktidara geldiklerinde en düşük maaş asgari ücretin 1,4 katıydı. Bugün asgari ücretin çok altında emekli maaşı. Oya 25 bin TL olması gerekiyor. Dalga geçer gibi 2024 yılını emekli yılı ilan ettiler, emeklinin aklıyla alay ediyorlar” dedi.

YAHYA GÖZTEPE: ‘OY VERİRSEN YATIRIM GELİR’ RÜŞVETİNE CEVAP VERMENİN ZAMANI GELDİ

İsmet Güneşhan’ın ardından kürsüye gelen CHP’nin belediye başkan adayı Yahya Göztepe, “Kalbimiz hizmet aşkıyla dolu. Hizmet için gün sayıyoruz” dedi. Göztepe, “Kendimi değil, yaptığım işi ciddiye alırım. Belediye başkanlığı gurur verici görev aday olduğumda halkla iç içe olmanın önemini biliyorum. Çok konuşmak değil çok dinlemek önemli. Bahaneler değil çözüm üreteceğim. Halkla buluşmalar, pazar buluşmaları, esnaf görüşmeleri yaptık. Canlı yayınlara katıldık. Girmediğimiz ev, aramadığımız kimse neredeyse kalmadı. 20 kişiyi aşkın bir ekiple kafa yorduk. Uzmanlardan eğitimler aldık. Son 2 ayda 2 bin 500 seçmene ulaştık. Çalışmalarımız gerçekleştirdik. Stant esnafımızla ve STK’larla ilk görüşmeleri biz yaptık. Çalışkanlığımızı ve disiplinimizi hepiniz görüyorsunuz” dedi.

Park Kahvesi’ni dolduran adalılara hitap eden Yahya Göztepe, “Bozcaada’ya; benim değil, hepimizin yönettiği, birilerinin değil, sizin kazandığınız belediyecilik yakışır. Size değer veren, ulaşılan ve hizmeti ulaştıran, başkan yakışır. Adam kollayan, parti kayıran, ayrıştıran, kutuplaştıran siyasetten artık bıktık. ‘Oy vermezsen destek gelmez’ tehdidine de, ‘Oy verirsen yatırım gelir’ rüşvetine de cevap vermenin zamanı geldi. Yoksulluktan, yolsuzluktan ve hukuksuzluktan halkımız tükendi. Cumhuriyetimizin ilkelerine, atamızın devrimlerine sahip çıkalım. Bozcaada’nın değerlerini, komşuluğumuzu, dayanışma kültürümüzü kaybetmeyelim. Adamızın aydınlık geleceği sizin elinizde. Bozcaada’ya sahip çıkın” dedi.

Buluşmanın sonunda tüm meclis üyesi adaylarını, ilçe yöneticilerini, il başkanı Gürbüz’ü ve milletvekili Güneşhan’ı, CHP’li mevcut belediye başkanı Hakan Can Yılmaz’ı, mevcut CHP’li meclis üyeleri Recep Yalçın, Neyran Erbatur, Öznur Evergen’i de sahneye davet eden Yahya Göztepe tüm katılımcılara teşekkür etti.

MİTİNGE DAİR HAZIRLADIĞIMIZ VİDEOYU İZLEYEBİLİRSİNİZ:




Bu haber 340 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ