Bugun...


kostasalto

Dönemin başarılı kaymakamı İbrahim Çenet, Osmaniye Belediye Başkanı seçildi
2007-2012 yılları arasında Bozcaada Kaymakamı olarak görev yapan ve adada spordan sanata birçok alanda başarılı işlere imza atan İbrahim Çenet, Osmaniye Belediye Başkanı seçildi.

Mobil Reklam

Dönemin başarılı kaymakamı İbrahim Çenet, Osmaniye Belediye Başkanı seçildi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Adada en uzun görev yapan kaymakam olan (5 yıl) İbrahim Çenet, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak belediye başkanı seçildi. 
 
Kesin olmayan 110 bin 507 geçerli oya göre; merkezde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet yüzde 39,80 (43 bin 979 ) İyi Parti Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca yüzde 23,70 (26 bin 214) Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Serkan Karayiğit yüzde 21,82 (24 bin 108) Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk yüzde 3,88 (4 bin 289), Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ yüzde 3,01 (3 bin 323) oy aldı.
 
5 yıl görev yaptığı sürede özellikle kültür ve sanata olan desteğinin yanı sıra Bozcaada’da anaokulu, okul öncesi projesi, Bozcaadaspor’un sahasının UEFA standartlarında suni çim olması, 7 dönümlük ağaçlandırma projesi gibi başlıca birçok başarılı işlere imza atan Çenet'in, aynı zamanda biri Bozcaada Mendirek Yayınları’ndan çıkan “Madam Despina” isimli roman ve şiir kitapları bulunuyor.
 
Adadaki görevinin ardından her sene Bozcaada’ya gelen ve ada halkı ile bağ kurmaya  devam eden Osmaniye’nin yeni belediye başkanı İbrahim Çenet’e Bozcaada Haber olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.



Bu haber 725 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ