Bugun...


kostasalto

Mendirek’in yedinci sayısı yine dopdolu!
Bozcaada’nın dergisi Mendirek’in yedinci sayısı çıktı. Dergi, yedinci sayısının tanıtım buluşmasında Asude Ada Cafe’de gerçekleştirdi. Bu sayı yine dopdolu, yine rengârenk!

Mobil Reklam

Mendirek’in yedinci sayısı yine dopdolu!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’nın dergisi Mendirek’in yedinci sayısı yayımlandı. Muharrem YıldızCahit Yalçınİsmail ŞenElif Çapar ve Necati İnceoğlu'nun köşe yazılarıyla destek verdiği bu sayıya, Türkan Çim Işık Kent Konseyi haberiyle, Ahmet Erdoğan nefis bir ada öyküyüsüyle, Cemil Onay bir desen ve bir şiirle katkı sundu. Ayrıca Kültür Kargası sayfasında bu sayıda Haluk Şahin'in 'Büyüyor Üzüyor Bağlarda' ve Nazan Erbatur Aygen'in 'Bence Yemek' kitaplarını taşındı. Ada Mutfağı'nda ise bu sayıda Ada Cafe'den Semra Günergin Güney ve Sandal Restoran'dan Ahmet Bölük var. 


Bunların haricinde adamızın maskotu Pakize Tenedos'a ayrılan sayfa, Kiteboard festivaline dair haber, Yıldızlı Şapel ve Eski Hükümet Konağı araştırmaları, Genel seçimler üzerine ufak bir karşılaştırmalı yazı, Sadun Boro'nun vefatı üzerine geçmişe bir yolculuk, Zeki Alasya'nın ardından hazırlanan 'Güle Güle' sayfası, Sosyal medyada Bozcaada'ya dair paylaşılan güzel bir Instagram iletisi ve Tiyatro Festivali haberi de derginin sayfalarında yer alıyor. 

Yine dopdolu, yine yoğun emekle hazırlanan Mendirek’in tanıtım buluşması dün (Pazartesi) Asude Ada Cafe’de gerçekleşti. Her sayı sonrası hem dergi üzerine, hem de ada üzerine muhabbetlerin yapıldığı ve her seferinde farklı bir mekânın seçildiği buluşmaların ikincisi de gerçekleşmiş oldu. Dergiyi sıcağı sıcağına incelemek, muhabbet etmek, dergi üzerine fikir yürütmek ve kısacası derginin alanını büyütmek için bir araya gelindi. Saat 20.00 – 23.00 arasındaki muhabbete gerek uzun uzun katılan, gerekse bir çaylık da olsa katılıp desteğini sunan tüm arkadaşlara, ayrıca misafirperverliği için Asude Ada Cafe’ye, işletmecisi Asude Akınlı’ya da teşekkür ederiz.

Mendirek Dergi’yi Bozcaada Gazete Bayisi’nde, Ayazma Plajı Ali Baba Restoran’dan ve önümüzdeki günlerde Kitap Fuarı’ndan edinmeniz mümkün. Ayrıca İstanbul Kadıköy’deki Kibrit Kutusu Cafe’den de edinebilirsiniz. Mendirek’e abone olmak isteyen arkadaşlar da aşağıdaki linkini tıklayarak abone formunu doldurabilirler.

MENDİREK ABONE FORMU  >tıklayın<

 




Bu haber 2645 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ