Bugun...


kostasalto

Bu sorun nasıl çözülecek?
Bozcaada'da ambulans, yolun ortasına ve gelişi güzel park edilen araçlar nedeniyle zor anlar yaşıyor. Yoğun günlerde sık sık yaşanan acı manzaraya dün gece bir yenisi daha eklendi.

Mobil Reklam

Bu sorun nasıl çözülecek?
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Dün gece saatlerinde Cumhuriyet mahallesinde yol ortasına park edilen araç nedeniyle ambulans yine zor anlar yaşadı. Neyse ki hastaya yerinde müdahale yapılması nedeniyle olası kötü senaryo yaşanmadı. Hastaya yapılan müdahalenin ardından Sağlık Merkezi'ne ulaşmaya çalışan ambulans yol ortasına park edilen araç nedeniyle sıkışıp kaldı.

Ardından çevrediklerin yardımı ile araç sahibine ulaşıldı. Yolun iki yöne kapalı olması nedeniyle dubaların önüne park eden araç sahibi aracını almaya geldiğinde tepkiyle karşılandı.

Olay anında Bozcaada Haber'e konuşan bir yurttaş, “Bu yaz iki günde bir ambulans bu mahalleye geliyor. Ada çok kalabalık olduğu için hemen her gün bir hasta vakası ya da olay yaşanıyor. Ama bu sorumsuzca park edilen araçlar yüzünden her defasında ambulans sıkışıp kalıyor. Bir kere gitsinler ambulans şoförüne neler yaşadıklarını sorsunlar bakalım. Allahtan ciddi bir sıkıntı yaşanmadı. Yarın gelin bakın, gene her sokakta böyle park edilen araçları göreceksiniz. Biz bunları görüyoruz yetkililer görmüyor mu? Biri ölmeden bu sorun nasıl çözülecek?” dedi.

 




Bu haber 5528 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
2 Yorum

aydan akgezer
02-09-2017 12:01:00

Bozcaada herhalde özel bir yer, burada trafik kuralları pek az işliyor, ben kendi sokağımızda dubaları çiğneyerek park edenlere etmemelerini söylediğimde ya umursamazlık, ya alay, ya da hakaretle karşılaşıyorum, ancak polis şikayet edilirse müdahele edebiliyormuş, dün akşam sokağın ortasına park edip ambulansı dakikalarca bekleten arabanın şöförü, kimseden bir özür dilemeden kahraman edasıyla çekip gitti.

Hakan Biçer
02-09-2017 10:07:00

Bu araç sahipleri tesbit edilip adaya bir daha sokulmamalı

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ