Bugun...


kostasalto

Bozcaada'nın dergisi Mendirek'in 6. sayısı çıktı!
Büyük emeklerle hazırlanan, Bozcaada’nın dergisi Mendirek’in altıncı sayısı çıktı. Her sayı üzerine koya koya büyüyen dergi bu sayısında daha da dolu, daha da özgün sayfalar sahip.

Mobil Reklam

Bozcaada'nın dergisi Mendirek'in 6. sayısı çıktı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

“Bozcaada’ya Vuran Fırtınalara ve Dalgalara Karşı” sloganı ile altıncı sayısı yayımlanan Mendirek dopdolu içeriğiyle göz alıyor. Mendirek olarak, bu sayıda önceki sayıların da üzerine koyarak, daha dolu, daha özgün ve daha da içimize sinen bir sayı ortaya çıkardığımızı düşünüyoruz.

Bu sayımızda Muharrem Yıldız, Cahit Yalçın, Elif Çapar, İsmail Şen ve Haluk Şahin köşe yazılarıyla dergimizde yer aldılar.

Necati İnceoğlu ‘Çanakkale Savaşı’nda Bozcaada’nın önemini anlattığı yazısıyla, Melih Güney ‘Denizden babam çıksa yerim’ yazısıyla, Ahmet Erdoğan ‘Bozcaada’nın en fotojenik 10 kadrajı’ konulu yazısıyla dergimizin altıncı sayısındalar.

Burcu Mert’in adanın esnaf kadınlarından Sevgi İlik, Semra Gülergin Güney, Şermin Günday ve Şenay Alır ile yaptığı özel söyleşi de okuyucunu bekliyor.

Ayrıca bu sayımızda ilk kez yer verdiğimiz ve kalıcı olmasını planladığımız Ada Mutfağı ile Kültür Kargası sayfaları da yeniliklerimiz arasında yer alıyor. Ada Mutfağı’nın bu sayısının misafirleri Asude Ada Cafe ile Cabalı Meyhane oldu. Kültür Kargası sayfasında da Necati İnceoğlu’nun ve Ahmet Şişman’ın son çıkan kitaplarını derleyerek, sayfamıza taşıdık.

Ve dahası… Bozcaada Radyo’nun kurucuları Ceren ve Çağatay’la kısa söyleşimize, bisikletleriyle Türkiye’yi turlamaya çıkan ve Bozcaada’yı da ziyaret eden Filiz ve Rüzgar’la pedalladığımız hikâyeye, Yeni Kale’ye dair tarihsel notlara, sosyal medyada Bozcaada’ya dair Nisan’ın bizce en güzel paylaşımına, 2015 yılının etkinlik takvimine, Cemil Onay’ın güzel bir şiirine ve Bozcaadaspor’un sezon değerlendirmesine de ulaşmanız mümkün!

Abonelerimize, maddi desteklerini sunanlara ve derginin her satırına emek verenlere sonsuz teşekkürler. Bozcaada esnafının dergimize daha da destek olması için, esnaf ziyaretlerine devam edeceğiz. Desteğiniz Bozcaada ve Mendirek için anlamlı, şimdiden teşekkür ediyoruz. Dergimize ulaşmak isteyenler merkezdeki Gazete Bayisi’nden edinebilirler.




Bu haber 2274 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ