Bugun...


kostasalto

Mendirek yayında
Mendirek yayında   Ocak ayında yayın hayatına başlayan Bozcaadahaber.net sitesi aylık olarak Mendirek Dergisi çıkardı.   “Bozcaada’ya vuran fırtınalara ve dalgalara karşı” sloganı ile çıkartılan Mendirek dergisinin dün Bozcaada ...

Mobil Reklam

Mendirek yayında
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Mendirek yayında

 

Ocak ayında yayın hayatına başlayan Bozcaadahaber.net sitesi aylık olarak Mendirek Dergisi çıkardı.

 

“Bozcaada’ya vuran fırtınalara ve dalgalara karşı” sloganı ile çıkartılan Mendirek dergisinin dün Bozcaada Kitap Fuarı’nda tanıtımı yapıldı. Tanıtıma Kaymakam Abdulgani Mağ, Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ve Emniyet Müdürü Mustafa Yaşar da katıldı. Derginin yayın danışmanı olarak Bozcaadalı genç gazetecilere yardımda bulunan ünlü gazeteci Haluk Şahin, Mendirek dergisi tanıtımı için konuşma yaptı. Sonrasında Kaymakam Abdulgani Mağ Bozcaada için yerel gazetenin önemli bir unsur olduğunu vurgularken Hakan Can Yılmaz ise bu tür gazetelerin kendine güvenen Belediye Başkanları tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi. Tanıtım canlı müzik ve ikramlar eşliğinde devam etti.

 

AYLIK OLARAK BASILACAK

 

Ünlü gazeteci Haluk Şahin, Ferai Tınç gibi isimlerin yanı sıra gazetede birçok köşe yazarı da bulunmakta. Aylık olarak yayımlanacak olacak Mendirek gazetesi, Bozcaada Kitap Fuarı’nda, Bozcaada Sanat Galerisi’nde ve gazete bayisinde 4 liraya satılmakta. Ayrıca ada içinde ve ada dışındaki okurlar gazeteye yıllık 40 lira karşılığında abone olabiliyor. Ayrıca Mendirek gazetesinin; yazıları, fikirleri, görüşleri, eleştirileri ile herkese açık olduğu belirtildi.




Bu haber 2340 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ