Bugun...


kostasalto

Bozcaada ormanında korkutan yangın
Bozcaada ormanı içerisinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangının sebebi tam olarak bilinmezken, herhangi bir ağaca zarar gelmedi. Tehlike ucuz atlatıldı.

Mobil Reklam

Bozcaada ormanında korkutan yangın
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada ormanı içerisindeki boşluk alanda çıkan yangın ucuz atlatıldı. Yangının çıkış sebebi tam olarak bilinemezken, ormana giren kişilerin yakmış olduğu bir ateşten olabileceği şüphesi üzerinde duruluyor.

Bozcaada Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinin anında müdahalesiyle herhangi bir ağaca zarar gelmeden yangın söndürüldü.

"Vatandaşların orman içerisinde kesinlikle ateş yakmamaları, özellikle rüzgarlı havalarda hızlıca yayılabileceğinden hassas olunması, kurallara riayet edilmesini hatırlatırız. Kurallara uymayan vatandaşlara da Jandarma'nın cezai işlem uygulacağını da belirtmekteyiz" diyen yetkililer Kaymakamlık tarafından ormanlara girişin yasaklandığını da hatırlattılar.

Hatırlanacağı üzere Bozcaada Kaymakamlık’ı 12 Temmuz tarihinde yaptığı duyuruda, “Piknik yapmak için ayrılan mesire alanı dışındaki adada bulunan tüm ormanlık alanlara giriş ve çıkışlar 15/09/2017 tarihine kadar 6831 Sayılı Kanunun 74. maddesi gereği yasaklanmıştır. Bu yasağa uymayanlara 6831 Sayılı Orman Kanunu' nun 107. maddesi(Değişik:3/11/1998-3493/13 maddesi) gereğince yasal işlem derhal yapılacaktır” uyarısını yapmıştı.

 




Bu haber 4135 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ