Bugun...


kostasalto

İlçe Tarım Müdiresi’ne soruşturma mı açılacak?
Bozcaada’da iki yıldır görev yapan İlçe Tarım ve Orman Müdiresi M.A.’nın bir süredir adadaki memurlarla, öğretmenlerle kavgaları ve olayları konuşuluyor. Tarım Müdiresi M.A’nın karıştığı olaylarla ilgili dün adaya müfettişlerin geldiği öğrenildi. Ayrıca Tarım Müdüresi M.A.’nın feribot sırasında kendisine torpil yapılmadığı için Gestaş personelini tehdit ederek emekçi aileyi lojmandan çıkarttığı da iddia ediliyor. M.A'nın daha önce görev aldığı yerlerde hakkında usulsüzlük ve tehditler nedeniyle.

İlçe Tarım Müdiresi’ne soruşturma mı açılacak?
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Tarım ve Orman Müdüresi M.A. yaklaşık iki yıl önce Bozcaada’ya atanmıştı. Ancak müdire M.A.’nın adaya geldiği günden beri adı tartışmalar, iftiralar ve tehditlerle anılmaya başladı. Hatta kaymakam Bahar Kaya Çelik’in müdire M.A ile ilgili soruşturma başlattığı, M.A’nın da kaymakam Çelik’in kendisi hakkındaki soruşturmaya karşı dava açtığı dile getiriliyordu.

Bozcaada’dan önce görev yaptığı Bursa’da memur iken hakkında usulsüzlük ve yine aynı benzer tehditlerle adı basında anılan M.A’nın geçen yaz feribotta sıraya girmeden feribota binme talebi yerine getirilmeyince Gestaş’ta görevli Yunus Etkin’i ve annesini tehdit ettiği iddia ediliyor. Uzun yılladır Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’nde temizlikçi olarak görev yapan ve 2016’da Bozcaada’da ‘Yılın Emekçi Kadını” seçilen Hüsniye Tatlı’ya da Whatsapp üzerinden oğlu ile ilgili yaşadıklarını yazan ve ardından defalarca “Senin oğlunda din, vicdan, insanlık da yok. 15 gün içinde lojmandan çıkmazsanız polise vereceğim” dediği iddia edilen M.A.’nın WhatsApp yazışmaları da Bozcaada Haber’e ihbar edildi.

 

İşte o yazışmalar:

 

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ MÜDİRE KONUŞTU

Son olarak çocuğunun öğretmenine CİMER üzerinden iftira atması nedeniyle öğretmen tarafından mahkemeye şikâyet edildiği öğrenilen M.A’ya hakkındaki tüm iddiaları sorduk.

“Bizler devlet ile basın arasında bir nevi köprüyüz” diyerek söze başlayan M.A iddiaları yalanlayarak kendini savundu. Çocuğunun öğretmenini şikâyet etmediğini, tehdit etmediğini belirten M.A, asıl öğretmenin kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Hasta olduğu için feribota rezervasyonsuz binmek istediğini belirten M.A “Reis-i cumhurumuz bile önce sağlık demedi mi?” diyerek tehdit iddialarını da yalanladı.

Ayrıca bugün Bozcaada Haber'e konuşan K.O da "Biz de müdire hanımın tacizleri ve bize yaptıkları yüzünden kendiliğimizden lojmandan ayrıldık" dedi.

MEMURDU, SORUŞTURMA GEÇİRDİ MÜDÜR OLDU’

Öte yandan müdire M.A’nın Bozcaada’dan önce görev yaptığı Bursa’da memur iken hakkında resmi evraklarda yanlış beyan, usulsüz ödemeler, yol harcırahı, tehdit ve kavgalar ile ilgili adı yerel basında yer aldığı öğrenildi.

‘Gemliktebugün’ isimli internet haber sitesinin haberine göre hakkında kademe ilerleme cezasına ve tüm bu soruşturmalara rağmen, bakanlığın müfettiş raporunu geri iade ettiğini, üstüne memurluktan müdürlüğe terfi ettirildiği de iddia edildi.

İŞTE O HABER: https://www.gemliktebugun.com/2018/01/24/memurdu-sorusturma-gecirdi-mudur-oldu/

 

 

 




Bu haber 17101 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Asuman Talay
09-06-2022 10:55:00

32 yıldır Ada’da yaşıyorum.rnMüveddet Hanım’ın Bozcaada’daki gelmiş geçmiş tüm tarım ilçe müdürleri arasında tarımsal çalışmalara en büyük katkısı olan kişi olduğunu düşünüyorum.rnAsuman Talay

Kadir Şen
09-06-2022 08:41:00

Memurlar arasında kapalı oylama yapın, bu kişi adanın en sevilmeyen memuru çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Yarın iktidar değişsin reisicumhurun adını bile anmaz. Anında bir dönüş sergileyecek potansiyelde.

Müveddet ATMACA
09-06-2022 00:43:00

Haberi gördüm yorum yaptım, yorumlarım neden yayınlanmıyor anlayamadım, rnHaber yalan karalama haberi bir insana bu yalan ithamda bulunulamaz.TUM SÖYLENENLERE TEKRARDAN CEVAP YAZIYORUM. rnILK HABER BEN ASLA HÜSNIYE HANIMI ARAMADIM. ARAMIŞIM BILMEM NE DEMİŞIM IZLEYINCE PES DEDIM BU RAHAT NASIL YALAN KONUŞULUR. WATTSAPTAN YAZDIM LOJMANA GIREN KISILERE IYI NIYET CERCEVESINDE BILDIRIM YAPILIR. KAMU LOJMANINDA BAKANLIK PERSONELI YOSA DIGER MEMURLARA ŞARTLI LOJMAN TAHSISI YAPILIR ,MEMUR YOKSA DIGER PERSONELLER ISCILERE ŞARTLI TAHSIS ISLEMI YAPILIR. BU KISI 9 YILDIR LOJMANDA IKAME EDIYOR BASVURAR YAPILIYOR BIZE PERSONEL GELIYOR KURUM OLARAK KANUNI İŞLEMI YAPMAK ZORUNDAYIZ LOJMAN KIMSENIN BABASININ MÜLKÜ DEGIL , BIZE 3 ADET PERSONEL GELIYOR BIRI BASLADI IKISI 14 HAZIRANDA BAŞLAYACAK MÜLKI AMIRIMIZ KANUNI İŞLEMLERI YAPIN DEDI BIZDE KANUNI ISLEMI YAPMAKLA YÜKÜMLUYÜZ BÖYLE YALAN HABERLE KARALAMAYLA İŞLEM DYRDURULAMAZ ,GECEN EKIM AYINDA YUNUS BEY MOTORSİKLETINI ÜZETIME SURDÜ BENI ÖLDÜRMEYE CALIŞTI ÖLDURMEYEN ALLAH ÖLDÜRMÜYOR ..BIR ANNEYI ,KADINI AMIRI ÖLDURUNCE O EVDE RAHAT OTURACAN MI ,BEN OLSEMDE ARKAMDAN GELEN KANUNU UYGULAYACAK AMA BANA YAPILAN GÖSTERILUP GÖZU KORKUTULARAK IŞ OLMAZ. INSANLIK OLMAZ.rnIKINCI OLAYA CEVABIM, OGLUM OKULDA ÖĞRETMENI ÖGRENCILERINI GIDIKLIYOR BENIM OGLUM BUNDAN RAHATSIZ OLUYOR ISTEMIYOR ÇOCUK OKULA GITMIYORUM GITMIYECEM DIYIYORDU ,OLAYI ÖĞRENDIM ÖĞRETMENİNE SIYLE ÖĞRETMENİM HAREKETI BANA YAPMAYIN DIYE ÖĞRETMENİ DEVAM ETMIS VENIM YANIMDA TELEFONDA DEDI YINE DEVAM ETTI BEN SAHSEN ÖĞRETMENİYLE KONUSTUM YAPACAM DEDI BIR ÖĞRETMEN ÖĞRENCİSİNIN ISTEMEDIGI BIR HAREKETI NASIL YAPAR ÇÖZEMEDIM BENI LUTFEN GIDIKLAMAYIN DEDIĞIMIZ İCIN NITLARINA DÜŞUK VERDI TELDEN ENGELLEDI GRUPTAN SORU VERIYOR CEVAP YAZAMADIGI ICIN OGLUM ÜZÜLUYOR ÖĞRETMENİ BÖYLELIKLE OGLUMUN SORULARA CEVAP VEREMIYECEK BIR SEVIYEDE OLDUĞUNU GISTERMEYE CALISARAK BIR ÇOCUGUN HAYATINI KARARTMAYA CALİŞIYOR. BU YETMEZ DIGER SINIFTA OLAN ÇOCUGUMUDA ARA ZILDE TUTUP GIDIKLUYOR IKI EVLADIM YETER DIYIP BANA ISYANLARINI DILE GETIRINCE OKUL MÜDURUNE ANLATTIM DEGİŞEN HIÇBIR OLMAYINCA MECBUREN CIMERE 2 DEFA ŞİKAYET ETTIM OKULUN REHBERLIK ÖĞRETMENİ DURUMU ÖĞRENDI ONUN DESTWGIYLE ÖĞRETMENIN ŞERINDEN BIR NEBZE KURTULDUK. CIMERDEN DURUM MILLI EĞİTİM MÜFETTİŞLİĞİNE INTIKALEDILDI DIYE BANA MESAJ GELDI, GELINMIŞSE OKULA MÜFETTIS GELMIŞTIR BANA INTIKAL EDEN MÜFETTÎŞLIK BIR DURUM BULUNMAMAKTADIR. SORUŞTURMA BULUNMAMAKTADIR. rnUÇUNCU YALAN HABER CEVAP ben soruşturma geçirip müdür olmadım, GOREVIMI DAIMA ALNI AK YAPTIĞIM ICIN KIMI KESIMIN MENFAATLERINE DOKUNDUĞU IÇIN YALAN HABER YAPILDI, 2010 YILINA KADAR YUKSEK MÜHENDİSTIM 2010 DA GOREVDE YUKSELME SINAVINDA BAŞARILI OLUP IDARECI OLDUM OGUNDENDIR IDARECIYIM. rnGUNEŞ BALCIKLA SUVANMAZ. rnALTIN CAMURA ATILMAYA CALIŞILSADA ALTINDIR DEĞERINI KAYBETMEZ..rnBASIM DIK OLDUM DAIMADA BASIM DIK OLACAKTIR. rnSEYTAN VAR OLDUKÇA YALAN DOLAN BITMIYECEK..

Müveddet ATMACA
09-06-2022 00:18:00

Haberi gördüm yorum yaptım, yorumlarım neden yayınlanmıyor anlayamadım, rnHaber yalan karalama haberi bir insana bu yalan ithamda bulunulamaz.TUM SÖYLENENLERE TEKRARDAN CEVAP YAZIYORUM. rnILK HABER BEN ASLA HÜSNIYE HANIMI ARAMADIM. ARAMIŞIM BILMEM NE DEMİŞIM IZLEYINCE PES DEDIM BU RAHAT NASIL YALAN KONUŞULUR. WATTSAPTAN YAZDIM LOJMANA GIREN KISILERE IYI NIYET CERCEVESINDE BILDIRIM YAPILIR. KAMU LOJMANINDA BAKANLIK PERSONELI YOSA DIGER MEMURLARA ŞARTLI LOJMAN TAHSISI YAPILIR ,MEMUR YOKSA DIGER PERSONELLER ISCILERE ŞARTLI TAHSIS ISLEMI YAPILIR. BU KISI 9 YILDIR LOJMANDA IKAME EDIYOR BASVURAR YAPILIYOR BIZE PERSONEL GELIYOR KURUM OLARAK KANUNI İŞLEMI YAPMAK ZORUNDAYIZ LOJMAN KIMSENIN BABASININ MÜLKÜ DEGIL , BIZE 3 ADET PERSONEL GELIYOR BIRI BASLADI IKISI 14 HAZIRANDA BAŞLAYACAK MÜLKI AMIRIMIZ KANUNI İŞLEMLERI YAPIN DEDI BIZDE KANUNI ISLEMI YAPMAKLA YÜKÜMLUYÜZ BÖYLE YALAN HABERLE KARALAMAYLA İŞLEM DYRDURULAMAZ ,GECEN EKIM AYINDA YUNUS BEY MOTORSİKLETINI ÜZETIME SURDÜ BENI ÖLDÜRMEYE CALIŞTI ÖLDURMEYEN ALLAH ÖLDÜRMÜYOR ..BIR ANNEYI ,KADINI AMIRI ÖLDURUNCE O EVDE RAHAT OTURACAN MI ,BEN OLSEMDE ARKAMDAN GELEN KANUNU UYGULAYACAK AMA BANA YAPILAN GÖSTERILUP GÖZU KORKUTULARAK IŞ OLMAZ. INSANLIK OLMAZ.rnIKINCI OLAYA CEVABIM, OGLUM OKULDA ÖĞRETMENI ÖGRENCILERINI GIDIKLIYOR BENIM OGLUM BUNDAN RAHATSIZ OLUYOR ISTEMIYOR ÇOCUK OKULA GITMIYORUM GITMIYECEM DIYIYORDU ,OLAYI ÖĞRENDIM ÖĞRETMENİNE SIYLE ÖĞRETMENİM HAREKETI BANA YAPMAYIN DIYE ÖĞRETMENİ DEVAM ETMIS VENIM YANIMDA TELEFONDA DEDI YINE DEVAM ETTI BEN SAHSEN ÖĞRETMENİYLE KONUSTUM YAPACAM DEDI BIR ÖĞRETMEN ÖĞRENCİSİNIN ISTEMEDIGI BIR HAREKETI NASIL YAPAR ÇÖZEMEDIM BENI LUTFEN GIDIKLAMAYIN DEDIĞIMIZ İCIN NITLARINA DÜŞUK VERDI TELDEN ENGELLEDI GRUPTAN SORU VERIYOR CEVAP YAZAMADIGI ICIN OGLUM ÜZÜLUYOR ÖĞRETMENİ BÖYLELIKLE OGLUMUN SORULARA CEVAP VEREMIYECEK BIR SEVIYEDE OLDUĞUNU GISTERMEYE CALISARAK BIR ÇOCUGUN HAYATINI KARARTMAYA CALİŞIYOR. BU YETMEZ DIGER SINIFTA OLAN ÇOCUGUMUDA ARA ZILDE TUTUP GIDIKLUYOR IKI EVLADIM YETER DIYIP BANA ISYANLARINI DILE GETIRINCE OKUL MÜDURUNE ANLATTIM DEGİŞEN HIÇBIR OLMAYINCA MECBUREN CIMERE 2 DEFA ŞİKAYET ETTIM OKULUN REHBERLIK ÖĞRETMENİ DURUMU ÖĞRENDI ONUN DESTWGIYLE ÖĞRETMENIN ŞERINDEN BIR NEBZE KURTULDUK. CIMERDEN DURUM MILLI EĞİTİM MÜFETTİŞLİĞİNE INTIKALEDILDI DIYE BANA MESAJ GELDI, GELINMIŞSE OKULA MÜFETTIS GELMIŞTIR BANA INTIKAL EDEN MÜFETTÎŞLIK BIR DURUM BULUNMAMAKTADIR. SORUŞTURMA BULUNMAMAKTADIR. rnUÇUNCU YALAN HABER CEVAP ben soruşturma geçirip müdür olmadım, GOREVIMI DAIMA ALNI AK YAPTIĞIM ICIN KIMI KESIMIN MENFAATLERINE DOKUNDUĞU IÇIN YALAN HABER YAPILDI, 2010 YILINA KADAR YUKSEK MÜHENDİSTIM 2010 DA GOREVDE YUKSELME SINAVINDA BAŞARILI OLUP IDARECI OLDUM OGUNDENDIR IDARECIYIM. rnGUNEŞ BALCIKLA SUVANMAZ. rnALTIN CAMURA ATILMAYA CALIŞILSADA ALTINDIR DEĞERINI KAYBETMEZ..rnBASIM DIK OLDUM DAIMADA BASIM DIK OLACAKTIR. rnSEYTAN VAR OLDUKÇA YALAN DOLAN BITMIYECEK.. Kimse evladımı bunalıma koyamaz ,.Ben anneyim ,kadınım, idareciyim..

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI