Bugun...


kostasalto

Bozcaada’nın ödülleri 12 Ocak Cuma sahiplerini buluyor
Bozcaada Haber’in her sene düzenlediği “Bozcaada Ödülleri” gecesi 12 Ocak Cuma akşamı gerçekleşecek. Gecede birçok kategoride yaklaşık 30 ödül sahibini bulacak.

Bozcaada’nın ödülleri 12 Ocak Cuma sahiplerini buluyor
+ -


Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’nın internet haber sitesi Bozcaada Haber dördüncü yaşını kutluyor. Bilindiği üzere her sene düzenlenen ve yoğun katılımın yaşandığı gecede birçok kategoride ödüller takdim ediliyor. Bu sene de “Bozcaada Haber 2017 Yılın Ödülleri” haftaya sahiplerini bulacak. Birçok sürprizin yaşanacağı gece 12 Ocak Cuma günü saat 19.30’da Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bozcaada Kaymakamı Mustafa Akın ve Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ile bugün gerçekleştirdiğimiz görüşmede geceye mutlaka katılacaklarını belirttiler. Ayrıca birçok kurum amiri, adalı esnaf ve yaşlı-gencin geceye her sene olduğu gibi yoğun katılım göstermesi bekleniyor. 

ÖDÜL GECESİ SONRASINDA SALHANE’YE


12 Ocak Cuma günü saat 19.30’da gerçekleşecek “Bozcaada 2017 Ödülleri” gecesi Halk Eğitim Merkezi’nde olacak. Ödül gecesi sonrasında ise Bozcaada Haber ekibi, misafirleri ve geceye katılan adalıları Salhane’ye davet ettiler. 

Geceye dair etkinlik sayfamız için >tıklayınız<




Bu haber 2984 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI