Bugun...


kostasalto

İki mahalle için 8 muhtar adayı yarışacak
Yerel Seçimlere yaklaşık bir ay kala belediye başkanlığı kadar muhtarlık yarışı da merak ediliyor. İki mahalle için şimdilik adaylığını açıklayan 8 adaydan ikisi Alaybey ve Cumhuriyet Mahallesi’nde muhtar olabilmek için yarışacak.

Mobil Reklam

İki mahalle için 8 muhtar adayı yarışacak
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yerel Seçimler’in gerçekleşmesine sayılı günler kala partiler, belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları ve muhtar adayları sahada. Cumhuriyet ve Alaybey olarak iki mahallesi bulunan adada 2 bin 798 seçmen muhtar adaylarını, meclis üyesi ve belediye başkanını belirleyecek.

İki mahalle için şimdiye dek 8 kişi muhtar adaylığını açıkladı.

Alaybey Mahallesi’nde 4 sandık kurulacak ve bin 261 seçmen yeni muhtarı seçmek için oy atacak. Mevcut muhtar Emin Meral’in yeniden aday olmadığı mahallede Ümit Kahyaoğlu, Görkem Damar ve Hanife Özeren yeni muhtar olabilmek için yarışacaklar. Hanife Özeren toplam 8 muhtar adayı arasında tek kadın aday.

Cumhuriyet Mahallesi’nde ise 5 sandıkta bin 537 seçmen oy kullanacak. Mevcut muhtar İrfan Serim yeniden adaylığını açıklarken Mehmet Kuralay, Okan Tezcan, Halil İbrahim Öksüz ve Mahmut Tezcan da muhtar olabilmek için seçmenden oy isteyecek.




Bu haber 868 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ