Bugun...


kostasalto

İyi Parti’nin meclis üyesi adayları belli oldu
Belediye Başkan Adayı olarak Cevdet Çebi’nin yarışacağı İyi Parti’de meclis üyesi adayları da belli oldu. Daha önce ismi kontenjan adayı olarak geçen Burcu Erbatur ilk sırada yer alırken, İlknur Işın ise kontenjan adayı olarak belirlendi.

Mobil Reklam

İyi Parti’nin meclis üyesi adayları belli oldu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İyi Parti Bozcaada’da meclis üyesi adayları belli oldu. Belediye başkanlığı yarışını Cevdet Çebi ile yapacak partinin meclisinde Burcu Erbatur, Nuri Bursalıoğlu ve Halil İbrahim Acar ilk üç sırada kendilerine yer bulurken, İlknur Işın ise kontenjan adayı olarak açıklandı.

İlçe Seçim Kurulu’nun Bozcaada’da 8 ila 9 arasında netleştiremediği meclis üyesi sayısı sebebiyle İyi Parti 9 kişilik liste hazırladı. Parti ayrıca bir de kontenjan adayı belirledi.

Meclis üyeleri ile ilgili Bozcaada Haber’e açıklama yapan ve “Gelin, bu yolda hep birlikte yürüyelim” diyen partinin belediye başkan adayı Cevdet Çebi, “Bozcaada'nın geleceği için el ele, güçlü bir adım atıyoruz! Meclis adaylarımız, adanın kendi dokusundan birer parça; yaşayanı, iş yeri sahibi, turizmci, esnaf ve emeklilerimizden oluşuyor. Gerçek Bozcaada sevdalıları olarak, adanın dilinden anlayan, sorunlarını bilen ve ihtiyaçlarını gözeten bir ekip ile yola çıkıyoruz. Bozcaada için, Bozcaada'nın sesi olacak bu değerli adaylarımızla, adanın yarınlarını bugünden şekillendirmeye, sorunlarına kalıcı çözümler üretmeye ve Bozcaada'nın doğal, kültürel ve sosyal değerlerini koruyup kollamaya adayız. Unutmayın, güçlü bir Bozcaada için, her bir oy çok değerli. Gelin, bu yolda hep birlikte yürüyelim ve Bozcaada'yı hak ettiği parlak geleceğe taşıyalım!” dedi.

Bozcaada’da, Cumhuriyet Halk Partisi’nden sonra İyi Parti meclis üyelerini açıklayan ikinci parti oldu. Türkiye İşçi Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi ise henüz meclis üyesi adaylarını açıklamadı.

İşte İyi Parti’nin meclis üyesi adayları:

 




Bu haber 809 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ