Bugun...


kostasalto

Kadınlar Günü’nde partiler seçmenleriyle buluşuyor
Yerel Seçimler’in olması sebebiyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü bu sene daha hareketli geçecek. Partilerin ve adayların bu özel güne dair organizasyonlarını sizlerle tek bir haberde paylaşmak istedik…

Mobil Reklam

Kadınlar Günü’nde partiler seçmenleriyle buluşuyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

31 Mart Yerel Seçimleri’ne kısa bir süre kala siyasi partiler ve adaylar halka daha sık birlikte olmaya başladılar. Partiler 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde de bir dizi etkinlik planladı. Hem Bozcaada’da, hem de Çanakkale’de gerçekleşecek ve farklı günlere yayılan bu etkinlikleri tek bir haberde sizlerle paylaşıyoruz.

 

6 MART ÇARŞAMBA

13.00 – 15.30 - Çanakkale İçdaş Kongre Merkezi, “Türkülerle Tarım, Nağmelerle Kadın'' Konseri

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen konser için Bozcaada İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bir açıklama yayınladı: Tarım Bakanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolaysıyla 6 Mart 2024 Çarşamba günü Çanakkale'de düzenlenecek ''Türkülerle Tarım, Nağmelerle Kadın'' temalı konsere tüm kadınlarımız davetlidir. Etkinliğe katılmak için saat 10:00 gemisi ile anakaraya geçilecek; saat 10:30'da Geyikli İskelesi'nden Bozcaada Belediyesi Halk Servis Otobüsü'nün ücretsiz seferi ile Çanakkale'ye hareket edilecektir.

 

7 MART PERŞEMBE

14.00 - Zübeyde Hanım Çay Bahçesi, MHP – Kadınlar Günü Özel Eğlencesi

MHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı Samet Turhal ve ekibi Bozcaada’daki kadınlar için eğlenceli bir program olacağını duyurdu. Solist Ozan Özgöz, Gitarist Yavuz Selim Öz, Piyanist ve Davulcu Mehmet Arıcı’nın sahne olacağı organizasyonda kadınlar bol bol eğlenecek. Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde gerçekleşecek “Kadınlar Günü Özel Eğlencesi” 7 Mart Perşembe saat 14.00’de başlayacak.

 

16.30 - Salhane, CHP – Kadınlar Günü Kutlaması

CHP’liler adadaki kadınlarla Salhane’de bir araya gelerek Kadınlar Günü Kutlaması yapacaklar. Müzikli kutlamada ikramlıklar ve kadınlara özel hediyeler olacak. Etkinlik Salhane’de saat 16.30’da başlayacak.

 

8 MART CUMA

10.00 - Çanakkale 286 Restaurant - CHP - Kahvaltı Organizasyonu

CHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe ve parti ekibi Çanakkale’deki seçmenlerle bir kahvaltı organizasyonunda bir araya geliyor. Kadın-erkek birlikte katılımın olacağı kahvaltıda “Kadınlar Günü” olması sebebiyle kadınlara özel hediyelerin de takdim edileceği açıklandı. Kahvaltı organizasyonu Çanakkale 286 Restaurant’ta, saat 10.00’da başlayacak.

 

11.00 - Kıymet Kocamış’ın mezarının ziyareti – TİP

TİP belediye başkan adayı Aykut Turgal ve partililer 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde bir dizi etkinlik planlıyor. 1 Mayıs 1977’de Kazancı Yokuşu’nda ölen adalı hemşire Kıymet Kocamış’ın mezarı saat 11.00’de ziyaret edilecek ve çiçek bırakılacak.

 

12.30 – Cumhuriyet Meydanı - TİP – 8 Mart Üzerine Konuşma

Bu anmanın ardından 12.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün önemini anlatan konuşma ve devamında da Avukat Bilge Doğru’nun “Kadının hukuki hakları”nı anlatan konuşma gerçekleştirilecek. Konuşmaların ardından ada sokaklarını gezecek olan partililer kadınların gününü kutlayıp, onlara hediye verecekler.

 

14.00 - Zübeyde Hanım Çay Bahçesi - AKP - Halk Buluşması

AKP Belediye Başkan Adayı Mustafa Mutay adadaki geniş katılımlı ilk toplantısı için 8 Mart’ı seçti. Hem projelerini paylaşacak olan Mutay, aynı zamanda kadınlara özel hediye kitleri dağıtacak. Etkinlik Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde saat 14.00’de başlayacak.

 

İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanlığı ise herhangi bir organizasyon yapmayacaklarını fakat 8 Mart’ta kurum ve ev ziyaretleri yaparak kadınlara özel hazırladıkları hediyelerini sunacaklarını açıkladılar.

 




Bu haber 559 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ