Bugun...


kostasalto

MHP adayı Samet Turhal’dan “Pet Kampüs Otel”
Milliyetçi Hareket Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Samet Turhal, Bozcaada’ya gelen misafirlerin evcil hayvanlarını güvenle bırakabilecekleri “Pet Kampüs Otel” projesini duyurdu.

Mobil Reklam

MHP adayı Samet Turhal’dan “Pet Kampüs Otel”
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da siyasi partilerin projeleri peşi sıra açıklanırken hayvanlarla ilgili ilk önemli proje Milliyetçi Hareket Partisi adayı Samet Turhal’dan geldi. Bozcaada’ya gelecek misafirlerin evcil hayvanlarını güvenle bırakabilecekleri sıcacık bir yuva tasarladıklarını belirten Turhal, bu sayede adaya tatile gelen misafirlerin hayvanlarıyla uzman personelin ilgileneceğini, misafirlerin de rahatça tatillerini yapabileceğini belirtti.

Belediyeye gelir de sağlayacak projede için modern bir hayvan kliniği ve uzman personellerin içerisinde yer alacağı bir yerleşke tasarlanıyor. Turhal’ın en önem verdiği projelerin başında gelen “Pet Kampüs Otel”in Bozcaada’ya yakışacağı ve bir ihtiyaç olduğu düşünülüyor.

Kendisi de hayvan sever olan, kedi ve köpeği de bulunan MHP adayı Samet Turhal, Bozcaada TV’de geçen hafta katıldığı canlı yayında adadaki sokak hayvanları için de mama desteğinde bulunacağının sözünü vermiş, bu sözünü birkaç gün önce gerçekleştirmişti.

#reklam

 




Bu haber 402 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ