Bugun...


kostasalto

MHP adayı Samet Turhal: Hodri meydan, tüm adaylar 2 milyon TL bağışlayalım
İlçe Seçim Kurulu’nun belirlediği sıraya göre Bozcaada’da son mitingler devam ediyor. MHP adayı Samet Turhal, Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde adalılarla bir araya geldi. Turhal projelerini anlattı ve seçmenden oy istedi.

Mobil Reklam

MHP adayı Samet Turhal: Hodri meydan, tüm adaylar 2 milyon TL bağışlayalım
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Milliyetçi Hareket Partisi Bozcaada Belediye Başkanı Samet Turhal, son mitingde adalılara seslendi. MHP’li Turhal, “5 başkan adayıyız, her başkan adayı 2’şer milyon TL bağış yapalım, belediyenin borcu bitsin, hodri meydan” diyerek tüm adaylara çağrıda bulundu...

MHP Çanakkale İl Başkan Vekili Hakan İmamoğlu’nun da katıldığı mitingde İmamoğlu, “Genel merkezimize ziyaret gerçekleştirdik. Projelerimize destek aldık. Ayrıca bir dostumuzdan da söz aldık, günlük 150 kişiye yemek vereceğiz” dedi.

Konuşmasında projelerine yer veren başkan adayı Samet Turhal da, başkan olması halinde ilk olarak belediyenin gelir-gider dengesini kurmak istediklerini, şeffaf belediyeciliği benimseyeceklerini belirtti. Bu konuda Hesap Uzmanı Kubilay Katırcı’nın yetkilendirileceğini belirten Turhal, 3 aylık periyotlarla belediyenin önüne gelir-gider tablosunun asılacağını dile getirdi.

TURHAL: AŞ EVİ BOZCAADA İÇİN BİR İHTİYAÇ

Belediyenin 57 milyon TL taksitlendirilmiş borcu olduğunu, ayrıca piyasaya da 15-16 milyon TL borcu olduğunu söyleyen Samet Turhal, “5 başkan adayıyız, her başkan adayı 2’şer milyon TL bağış yapalım, belediyenin borcu bitsin, hodri meydan” dedi.

Aş Evi Projesi’ni çok önemsediklerini belirten Samet Turhal, “Geçen gün iftar yemeği verdik. Hava çok soğuktu, üşüdük. İftar programımıza katılan adalı hemşerilerimiz de çok üşüdü. Hâlbuki aş evimiz olsaydı yemeğimizi yerdik, sonra da evlerimize dağılırdık. Aş evini cenazelerde taziye evi, Alevi vatandaşlarımız için cenazelerinde Cem Evi niteliğinde, 8 Mart gibi etkinliklerde kadınlarımızın eğlence yapabileceği bir toplantı salonu şeklinde kullanabiliriz” dedi.

MHP’Lİ TURHAL: STANT ESNAFININ YERİ ASLA DEĞİŞTİRİLMEYECEK

Aş evinde belediye personeline, öğrencilere ve askeri personele yemek ikramlarında bulunacaklarını belirten MHP’nin adayı Samet Turhal, “Kendi tarım faaliyetlerimiz ve civar ilçelerin tarım faaliyetlerinden üretilen sebze-meyve ile ihtiyaçlarımızı sağlayacağız” dedi.

Başkan adayı Turhal, stant esnaflarının her zaman yanında olduklarını, onları asla bulundukları yerden kaldırmayacaklarını ve de kiralarında %35 indirim sağlanacağını duyurdu. Ayrıca bir temizlikçi ve bir de mobil tuvaletin hediyelik eşya ve reçel tezgâhları için tahsis edileceğini belirtti.

Hayvanlar için planladıkları Pet Kampüs Otel projesinden de bahseden Samet Turhal, bu projeden elde edilecek gelirin tamamının sokak hayvanlarına harcanacağını belirtti.

Miting sonunda belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte adalıları selamlayan MHP belediye başkan adayı Samet Turhal, meclis üyesi adayları ve yöneticilerle birlikte “Kazanacağız” dedi.

 




Bu haber 444 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ