Bugun...


kostasalto

MHP'li Samet Turhal Bozcaada TV'de canlı yayındaydı
Bozcaada TV’de yayınlanan ve ilgiyle izlenen “Bozcaada’da Siyaset” programında belediye başkanları konuk olarak alınmaya başlandı. İlk konuk MHP’li Samet Turhal’dı. Turhal hem projelerini anlattı, hem de soruları yanıtladı.

Mobil Reklam

MHP'li Samet Turhal Bozcaada TV'de canlı yayındaydı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Youtube üzerinden yayın yapan Bozcaada TV’nin ekim ayından bu yana ilgiyle takip edilen programı “Bozcaada’da Siyaset”in 16’ıncı programının konuğu Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Samet Turhal’dı.

Tüm belediye başkan adaylarına projelerini, adanın sorunlarını ve neden belediye başkan adayı olduklarını anlatma fırsatı veren programın ilk kısmı sonrasında, ikinci kısımda hem izleyici yorumları ekrana veriliyor, hem de izleyicilerin ve programın sunucuları Serkan İlik ile Mustafa Dermanlı’nın sorularına yanıt aranıyor.

MHP’li Samet Turhal’ın konuk alındığı ve yaklaşık iki saat süren programda Pet Kampüs Otel, Bozcaada Aşevi, Sosyal Konut gibi projelerinin detaylarını açıklayan Turhal ayrıca adada durumu müsait olmayan emeklilere de her ay 5.000 TL yardım yapılacağını açıkladı. Belediye personeline de ek ödeme olarak her ay 10.000 TL destek ödemesi verileceğini dile getiren MHP’li Turhal evlenen adalı çiftlere de 30.000 TL düğün hediyenin belediye olarak verileceğini belirtti.

Bozcaada’nın üstyapı işlerini de sürdüren Samet Turhal’a Serkan İlik, yolların sorunlu olduğu ve şikâyetler aldıklarını belirtmesi üzerine Turhal, kendilerine ulaşan bir şikâyet olmadığını, dilendiği takdirde tüm adayı sokak sokak gezmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Yayını aşağıda izleyebilirsiniz:




Bu haber 311 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ