Bugun...


kostasalto

Mustafa Mutay Bozcaada TV’nin canlı yayın konuğuydu
Bozcaada TV’de yayınlanan “Bozcaada’da Siyaset” programında tüm belediye başkanları canlı yayın konuğu olarak programa katıldı. Programın 20’nci bölümünde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayı Mustafa Mutay canlı yayındaydı. 4 saat süren programda Mutay hem projelerini sıraladı, hem de soruları yanıtladı.

Mobil Reklam

Mustafa Mutay Bozcaada TV’nin canlı yayın konuğuydu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Tüm belediye başkan adaylarına projelerini, adanın sorunlarını ve neden belediye başkan adayı olduklarını anlatma fırsatı veren "Bozcaada'da Siyaset" programının ilk kısmı sonrasında, ikinci kısımda hem izleyici yorumları ekrana veriliyor, hem de izleyicilerin ve programın sunucuları Serkan İlik ile Mustafa Dermanlı’nın sorularına yanıt aranıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Mustafa Mutay’ın konuk alındığı ve dört saat süren programda Mustafa Mutay önem verdiği dört projeyi İmar Planları, Sosyal Konut, Liman ve Doğalgaz projesi olarak sıraladı.

Bozcaada’nın borçlarının elbette ödenebileceğini ama kendisinin bunu daha hızlı çözebileceğini ile getiren Mutay, geçmişte neler yaptığı ile ilgili projeleri de canlı yayında saydı.

Cevdet Çebi’nin bazı yatırımları belediye değil, devlet getirdi eleştirilerine de açıklık getiren Mustafa Mutay, tarihler vererek o dönem yapılan hizmetleri izleyicilerle paylaştı.

‘GESTAŞ ile İLETİŞİME GEÇECEĞİZ’

Bozcaada’nın çocukları için mevcut parkları güvenli oyun alanlarına ve 7/24 güvenlik kameraları ile donatılmış şekilde revize edeceğini dile getiren Mutay, Namazgah Meydanı’nı da bir sanat meydanı olarak planladığını dile getirdi.

Gestaş ile Bozcaada arasındaki ilişkilerin daha iyi olması gerektiğini de belirten Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Mutay, belediye başkanı olması halinde adalılar lehine birçok düzenleme için Gestaş ile iletişime geçileceğini belirtti.

Sosyal medyadan belediye başkanı olduğu dönemle ilgili herhangi bir taşınmaz satışı yapmadığını ifade eden Mutay’a CHP’liler Mutay döneminde de satışların olduğunu belirten bir evrakla yanıt verince Mutay o satışların farklı bir durumdan kaynaklandığını ve artık parsel olabileceğini, net hatırlamadığını ifade etti. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Mustafa Mutay 4 saati bulan programda birçok konuya değindi.

Önemli iddiaların yer aldığı, izleyici yorum ve sorularının da ekrana taşındığı yayını aşağıda izleyebilirsiniz:




Bu haber 315 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ