Bugun...


kostasalto

Mutay ada esnafını ve pazar yerini ziyaret etti
Bozcaada’da 20 yıl belediye başkanlığı yaptıktan sonra belediye başkanlığını kaybeden ve 10 yıl sonra yeniden başkan olabilmek için kolları sıvayan Mustafa Mutay esnaf ziyaretlerine başladı.

Mobil Reklam

Mutay ada esnafını ve pazar yerini ziyaret etti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayı Mustafa Mutay sahaya indi. Pazar tezgâhlarını tek tek gezen, ada esnafını da ziyaret eden Mutay “Yeniden birlikte yeniliklere ve güzelliklere yelken açalım” dedi.

20 belediye başkanlığının ardından koltuğu CHP’li Hakan Can Yılmaz’a bırakan Mustafa Mutay bir önceki dönem de aday adayı olduğu fakat aday gösterilmediği AKP’den bu dönem adaylık başvurusu yapmamasına rağmen belediye başkan adayı olarak gösterilmişti.

Belediye meclis üyelerinin belirlenip YSK’ya teslim edilmesiyle beraber ekibiyle saha ziyaretlerine başlayan Mustafa Mutay hem ada esnafını hem de pazar yerindeki tezgâhları dolaştı. Pazara gelen adalılarla da sıcak sohbetlerde bulunan Mutay’ın sosyal medyasından bu ziyarete ilişkin şu açıklama yapıldı:

“Esnafımızın samimiyeti ile pazar yeri ziyareti gerçekleştirdik. Bozcaada’mızın kalbinin nasıl attığını bir kez daha gösterdi. Bu ziyaretler, bize daha huzurlu ve mutlu bir Bozcaada için durmadan çalışmamız gerektiğini hatırlattı.

Ben, Mustafa Mutay olarak, adanın her bir köşesindeki yaşam kalitesini yükseltmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Huzur dolu ve neşeyle dolup taşan bir Bozcaada için, hep birlikte el ele verelim.

Haydi, #YenidenBirlikte yeniliklere ve güzelliklere yelken açalım. Bozcaada Belediye Başkan Adayınız Mustafa Mutay olarak, sizlerle birlikte adanın geleceğini şekillendirmeye hazırım.”




Bu haber 703 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ