Bugun...


kostasalto

Mutay: Arıtma çalışmaları yaz aylarına yetişecek
-       Bozcaada’nın ‘arıtma’sı yaza yetişecek   Bozcaada - Bozcaada Belediyesi’nin, 9 Ocak 2014 tarihinde yaptığı arıtma ihalesini 1 milyon 154 bin 650 TL bedelle Alya Altyapı Sistemleri ...

Mobil Reklam

Mutay: Arıtma çalışmaları yaz aylarına yetişecek
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

-       Bozcaada’nın ‘arıtma’sı yaza yetişecek

 

Bozcaada - Bozcaada Belediyesi’nin, 9 Ocak 2014 tarihinde yaptığı arıtma ihalesini 1 milyon 154 bin 650 TL bedelle Alya Altyapı Sistemleri üstlendi.

 

Uzun yıllardır ciddi sıkıntılar doğuran eksiklik için Bozcaada’da beklenen adım önceki gün atıldı. Belediye Başkanı Mustafa Mutay yaptığı açıklamada, “Atık suların arıtılması konusu ile uzun zamandır uğraşıyorduk. Nihayet bu önemli projenin ilk adımını attık” dedi. Bozcaada’nın yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalara hızla devam ettiklerinin altını çizen Mutay sözlerini şu şekilde sürdürdü:

 

“Arıtma konusu adamız için çok önemli. Çalışmaların yaza kadar tamamlanmasını bekliyoruz. Sonuçlandırdığımız ihalenin ardından start alacak arıtma çalışmalarının ada halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

Bozcaada Belediyesi tarafından açılan ihaleyi 1 milyon 154 bin 650 Türk Lirası bedeliyle üstlenen Alya Alt Yapı Sistemleri, arıtma çalışmalarını 180 gün içinde tamamlayacak.




Bu haber 4942 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ