Bugun...


kostasalto

Mutay, Bozcaada'nın geçmişteki ulaşımını bir video ile anlattı
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Mustafa Mutay “Geçmişte Bozcaada’ya ulaşım nasıldı?” sorusunu yaşadığı bir anıyla anlattı.

Mobil Reklam

Mutay, Bozcaada'nın geçmişteki ulaşımını bir video ile anlattı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yerel Seçimler'e kısa bir süre kala partilerin adayları seçim çalışmalarını hızlandırdı. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mustafa Mutay da sahadaki isimlerden. Mutay, Bozcaada'nın geçmişteki ulaşımını bir anısını anlattığı videoyla paylaştı. 

Mustafa Mutay ayrıca seçmenlere de çağrıda bulunarak, "Haydi, gelin bu yolculuğa birlikte devam edelim. Bozcaada'mızın değerini birlikte daha da artıralım." dedi.

İşte Mustafa Mutay'ın açıklaması ve anısını anlattığı o video:

"İlk adımımı adaya attığım günü unutamam; Halil Yakar Kaptan ile yaptığım o unutulmaz yolculuk... Sonra, 20 yıl süren belediye başkanlığım boyunca adanın her köşesine dokundum, her sokağında anılar biriktirdim.

Asıl büyük serüvenim, en değerlilerimle; ailemle dolu dolu geçirdiğim 10 yıl oldu. Her bir an, Bozcaada'nın farklı güzelliklerini birlikte keşfetmemizle dolu.

Ve işte şimdi, yeni bir başlangıç, yeni bir yolculuk bizi bekliyor: Ailem ve Bozcaada halkı ile birlikte. Bu yolculuğumuz, geçmişin tecrübeleri ve geleceğin umutlarıyla dolu.

Bu hikayemi, siz değerli dostlarım ve adalılarla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Haydi, gelin bu yolculuğa birlikte devam edelim. Bozcaada'mızın değerini birlikte daha da artıralım."

 

   
#reklam

 




Bu haber 471 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ