Bugun...

"bozcaada/40/s/keywords/bozcaada" İLE İLGİLİ HABERLER

Haluk Şahin son kitabını imzalıyor
Gazeteci ve yazar Prof. Dr Haluk Şahin, geçtiğimiz günlerde yayınladığı “Unutulmuş Bir Suikastın Anatomisi” adlı son kit..
Bozcaadalı çiftçiler buluşuyor
Bozcaada İlçe Tarım Müdürlüğü, Bozcaadalı çiftçiler ve toprağa meraklı adalılar için bugünteorik ve pratik bilgilerndirm..
Gününüz kutlu olsun Bozcaada’nın kadınları!
Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Bozcaada’da gerçekleşen programlarla anıldı. Hüsniye Tatlı, Kent Konseyi tarafından Yılın Em..
Mehmet Boruzan’ı dostları ebediyete uğurladı
Bozcaada’nın tanınan ve sevilen isimlerinden olan Boruzan Restaurant’ın işletmesici Mehmet Boruzan defnedildi. Mehmet ab..
Çamkese böceğine önlem alındı
Geçtiğimiz hafta fark edilen ve yetkililere iletilen çam ağaçlarını tehdit eden çamkese böceğine karşı dün (Salı) bir mü..
Mehmet Boruzan’ı ne yazık ki kaybettik!
Bozcaada’nın sevilen simalarından, herkesin abisi, Bozcaada’da geleneksel meyhane kültürünü yaşatan son isimlerden Mehme..
Süngerci Dimitri amca ile eski Bozcaada’ya dair...
Bozcaada Mendirek Dergisi editörü ve aynı zamanda yazarımız Mustafa Dermanlı, 1967 yılında Bozcaada’dan ayrılan Dimitris..
ÇOMÜ’de oldu, adada niye olmasın?
Buğday Derneği’nin Tohumlar Kampüse projesi kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne “ÇOMÜ Bostanı” kuruldu. Bi..
Bozcaadalı öğrencilerden yaşlılara yeni yıl tebriği
Bozcaadalı öğrenciler, bir huzurevinde kalan yaşlılara kartpostalları göndererek yaklaşan yeni yıl için iyi dileklerini ..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI