Bugun...


kostasalto

Samet Turhal’dan dikkat çeken bir proje: Bozcaada Aş Evi
Milliyetçi Hareket Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Samet Turhal “Pet Kampüs Otel”den sonra ikinci projesini de duyurdu. Özellikle adadaki öğrencilerin ve belediye personelinin faydalanacağı “Aş Evi” projesinin detayları açıklandı.

Mobil Reklam

Samet Turhal’dan dikkat çeken bir proje: Bozcaada Aş Evi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

MHP’li Samet Turhal önem verdiği dört projesinden ikincisini de açıkladı. "Sevdamız Bozcaada" sloganı ile yola çıkan, oluşturduğu güçlü meclis ile çalışmalarını sürdüren Bozcaada Belediye Başkan Adayı Samet Turhal’ın ikinci projesi “Aş Evi” olarak açıklandı.

Geçen hafta duyurduğu “Pet Kampüs Otel” ile dikkat çeken Turhal bu projeden elde edilecek gelirin hayvanların ihtiyaçları ve barınması için kullanılacağını açıklamıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Turhal’ın “Bozcaada Aş Evi” projesinin de detayları belli oldu. Samet Turhal yaptığı açıklamada hem öğrencilere, hem de belediye personeline yemek verecek olan aş evinin aynı zamanda özel günlerde, hayırlarda da vereceğini açıkladı.

MHP adayı Samet Turhal’ın Aş Evi projesine dair açıklaması şu şekilde:

“Bozcaada’da yaklaşık 300 öğrenci var. Tüm öğrencilere inşa edeceğimiz bu ‘Aş Evi Projemiz’ ile öğle yemeği vereceğiz. Ayrıca delediye personelimizin tamamına öğle yemeği de yine Aş Evi’mizden karşılanacaktır. Aş Evi Projemizin yapım maliyeti belediye bütçesinin %10’una denk gelmektedir. Aş Evi Projemiz sayesinde personel istihdamı da sağlanacaktır. Aş Evi’nde kullanılacak ürünler, ilçemizde veya komşu ilçelerde kurulacak tarımsal faaliyetlerden temin edilecek olup tamamı doğal yollarla üretilecektir. Aş Evi’miz taziyelerde, hayırlarda, özel günlerde de hizmet verecektir.”

#reklam




Bu haber 393 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ