Bugun...


kostasalto

Siyasiler Tıp Bayramı'nı unutmadı
14 Mart Tıp Bayramı’nda doktorlar unutulmadı. Siyasi partiler hastane personelini, eczane personelini, asıl mesleği doktor olan Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti.

Mobil Reklam

Siyasiler Tıp Bayramı'nı unutmadı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

14 Mart Tıp Bayramı’nda Bozcaada’daki sağlık çalışanları da unutulmadı. Siyasiler çeşitli ziyaretler ve mesajlarla sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

İyi Parti İlçe Başkanlığı, Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi ve Bozcaada Eczanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ayrıca yapılan açıklamada, “Siz kahramanlarımıza, umut dağıtan tüm sağlık çalışalarına... Yalnızca bir gün değil, her gün minnetle. Tıp Bayramınız kutlu olsun!” denildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe ve ekibi Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ne bir ziyarette bulundu. Aynı zamanda Yahya Göztepe sosyal medyasından, “Sağlıklı ve huzurlu bir toplumun yetişmesine katkı sağlayan, canlarımızı emanet ettiğimiz, özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” açıklamasını yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sinem Tabak, partinin belediye başkan adayı Mustafa Mutay ve beraberindeki meclis üyesi adayları Toplum Sağlığı Merkezi’ne bir ziyarette bulundu. Çiçek takdim edilirken Mutay’ın sosyal medya hesabından, “Bugün, kıymetli sağlık çalışanlarımızın özverili gayretlerini kutlamak için bir araya geldik. Ülkemizin dört bir yanında insan hayatını korumak için fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım. Onların her zaman yanındayız ve desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz” denildi.

Türkiye İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Aykut Turgal ve ekibi de Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi, Bozcaada Eczanesi ve asıl mesleği doktor olan belediye başkanı Hakan Can Yılmaz’a bir ziyaret gerçekleştirdiler. TİP Bozcaada sosyal medya hesabından, “Her türlü şiddet olayından uzak ve ‘Giderlerse gitsinler’ diyenlere inat... Tüm sağlık emekçilerimizin ve değerli doktorlarımızın yanında olmaya devam edecek, onları koşulsuz savunmaya devam edeceğiz...” açıklaması yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Samet Turhal da sosyal medya üzerinden Tıp Bayramı’nı kutlayarak şu mesajı yayınladı: “Tüm sağlık personellerinin Tıp Bayramı'nı kutlar, sağlıklı bir toplum olabilme yolundaki katkılarından ötürü teşekkürlerimi sunarım.”

Biz de Bozcaada Haber olarak Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’nde hizmet veren doktorlarımız ile tüm sağlık emekçilerinin, Bozcaada Eczanesi’nin emektarlarının ve asıl mesleği doktorluk olan Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ın Tıp Bayramı’nı kutlarız.

 

 




Bu haber 263 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ