Bugun...


kostasalto

Su hatlarının yenilenmesinde sona gelindi
Üç yılı aşkın süredir devam eden Su Hatlarının Yenilenmesi Projesi’nde artık sona gelindiği belirtildi. Bozcaada Belediyesi’nden yapılan açıklamada yeni sisteme geçilebilmesi için pazartesi 08.00 – 19.00 saatleri arasında adaya su verilemeyecek.

Mobil Reklam

Su hatlarının yenilenmesinde sona gelindi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’daki ve ana karadaki su hatlarının yenilenmesi projesinde sona gelindiği öğrenildi. Deniz altından geçen su borusu hattı haricinde adaya içme suyu sağlayan anakara Taştepe kuyularından deniz hattının başlangıç noktasına kadar olan 20 km'lik bir bölümün asbest isale hattı ile ada merkezinde bulunan 25 km'lik içme suyu dağıtım şebekesinin su temininde bir kesinti olmadan değiştirilmesi planlanmıştı.

Araya Koronavirüs Pandemisi’nin girmesi, ardından müteahhitlerle yaşanan sorunlardan ötürü uzayan projede belediye ek kredi de kullanmıştı.

Bugün Bozcaada Belediyesi’nden yapılan açıklamada projede sona gelindiği, yeni boru hattına su verileceği, bunun için de pazartesi günü 08.00 – 19.00 saatleri arasında Bozcaada’ya su verilemeyeceği belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklama şu şekilde:

Bozcaada İçme Suyu Kesin Pojesi işinde artık son aşamaya gelindi.

Anakaradaki hat çalışmaları tamamlanmış olup;

4 Mart Pazartesi günü sabah 08:00'den itibaren, tamamen yeni sisteme geçilebilmesi için son adım olan yeni hattın BOZCAADA tarafı deniz geçiş bağlantı işlemi yapılacaktır. Bu sebeple Pazartesi günü ilçe genelinde 08:00 - 19:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Halkımıza önemle duyurur, sabırları için teşekkür ederiz.




Bu haber 367 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ