Bugun...


kostasalto

Hakiki Market’ten %10’luk “hakiki” indirim fırsatı
Yeni adresinde hizmet vermeye başlayan Hakiki Şarküteri, Kasap ve Market'ten “Halk Kart” sahiplerine tüm ürünlerde (tütün ve alkol hariç) %10 indirim müjdesi geldi.

Mobil Reklam

Hakiki Market’ten %10’luk “hakiki” indirim fırsatı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Hakiki Market'in geçen yıl bitişiğine açtığı Hakiki Şarküteri/Kasap yeni adresinde hizmete girdi. Çınarçarşı Caddesi'nde (no: 88)eski PTT binasında hizmete giren işletme ile şarküteri, kasap ve market ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz. Üstelik, işletmede 100 TL ve üzeri alışverişlerde “Halk Kart” sahiplerine yüzde 10 indirim jesti de var.

Bozcaadalı Halk Kart sahipleri, artık et ürünlerini, şarküteri ürünlerini ve market ürünlerini yüzde 10 indirimle alacaklar. Bozcaada Haber'e yapılan açıklamada işletmeci Ahmet Kocamış, “Biz de Hakiki Şarküteri, Kasap ve Market olarak Halk Kart aracılığı ile adalılara destek olmak istedik. İşletmemizde artık 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimize (alkol ve tütün haricinde) %10 indirim uygulayacağız. Böylelikle hem adalılara hem de Halk Kart projesine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.


Özellikle et ürünleri ve şarküteri ürünleri ile adanın lezzet durağı olan Hakiki Şarküteri, Kasap ve Market adalıları bekliyor.

* Bu bir reklam haberdir.




Bu haber 8000 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Kemal önal
21-02-2018 20:25:00

Adanin tecrubeli esnaflarindan hakiki markete yakisir kampanya... Hep cana yakin insanlar calisir ... alis veris yaparken hakiki personellerinle sohpet etmek hep keyiflidir

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ