Bugun...


kostasalto

Bozcaada TV daha da büyüyor!
Bozcaada Haber, Mendirek Dergisi ve iki yıldır görsel bir arşiv oluşturan Bozcaada TV. Şimdi Youtube kanalımızda daha fazla insana ulaşmak için desteğinize ihtiyacımız var.

Mobil Reklam

Bozcaada TV daha da büyüyor!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’ya dair haberlerin adalılara ve ada dışındakilere ulaştırmada büyük görev alan Bozcaada Haber’i 2014 yılının Ocak ayında kurmuştuk. Aynı yılın Temmuz ayında ise adaya dair yazınsal bir arşiv oluşturmak, geçmişe dair birçok tarihi notu günümüze taşırken bugünü de geleceğe taşımak gayesiyle Bozcaada Mendirek Dergisi ortaya çıkmıştı.

Tüm bunlar yaşanırken, adaya dair videoların bir araya getirilmesini ve güncel videolarla bir arşiv oluşturmayı hedefleyen Bozcaada TV de Mayıs 2015’de kurulmuştu. Geride kalan 2,5 senede Bozcaada TV’deki 300’ü aşkın video, adaya dair en geniş görsel arşiv olma özelliğini taşıyor. Youtube kanalımızın linki için tıklayın...

YENİ KAMERA VE MİKROFONLARIMIZ HAZIR

Yurt dışından temin ettiğimiz ve Youtube canlı yayınları için birçok sosyal medya kanalının kullandığı son sistem canlı yayın kameramızın test kullanımlarını yapmaya başladık. Bunun haricinde zaten var olan Drone kameramız (Uçan kamera) ile de yayınlara farklı boyut kazandırmaya devam edeceğiz. Yaka mikrofonlarımız, masa mikrofonlarımız da yakında ulaşacak ve sistemi yarı profesyonel olarak kurmuş olacağız. Sonrasında da gerek canlı yayınlar, gerekse tematik programlar ile kanalımızda çok daha fazla yayınla sizlerle olacağız.

Youtube kanalımızdaki videoların her tıklanmasından önümüzdeki dönemde ufak da olsa bir gelir elde etmek niyetindeyiz. Fakat Youtube yeni aldığı kararla herhangi bir kanalın abone sayısının 1.000 sayısından aşağı olması halinde herhangi bir reklam ödemesi yapmıyor.

Bu noktada sizlerin de desteğine ihtiyacımız olacak. Tamamen ücretsiz ve sadece “bir tıklama” ile abone olabileceğiniz Youtube kanalımızın abone sayısını 1.000’e ulaştırmada desteğinize ihtiyacımız var. Şu anda bu sayı 270. Birlikte başarabileceğimizi umuyor ve bu konuda yardımınızı istiyoruz.

KANALA NASIL ABONE OLUNUR?

Birinci yol Youtube sitesindeki bu linke (https://goo.gl/Z9neQe) girip, sağ taraftaki kırmızı SUBSCRIBE logosuna tıklayıp giriş yapmak. Hepsi bu kadar.

İkinci yol Bozcaada TV kanalımızda herhangi bir videoyu izlerken sağ alt köşede ABONE OL sekmesine tıklayarak, açılan ekranda sağ taraftaki kırmızı SUBSCRIBE logosuna tıklayıp giriş yapmak. Bu kadar basit.

 

 




Bu haber 3663 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ