Bugun...


kostasalto

Siyah beyazlı temsilcimiz lige 7-1'lik ezici bir galibiyetle başladı
İlçemizin siyah beyazlı takımı Bozcaadaspor, Çanakkale Süper Amatör Ligi'nin ilk mücadelesinden 3 puanla döndü. Temsilcimiz, Küçükkuyu Gençlerbirliği'ni deplasmanda 7-1'lik ezici bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Mobil Reklam

Siyah beyazlı temsilcimiz lige 7-1'lik ezici bir galibiyetle başladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

2018-2019 Çanakkale Süper Amatör Ligi, 14 Ekim Pazar günü saat 15.00'da tüm takımların oynadığı karşılaşmalarla başladı. İlçemizin siyah beyazlı takımı Bozcaadaspor ilk mücadelesinde Küçükkuyu Gençlerbirliği'nin konuğu oldu.

 

Yeni transferlerle kadrosunu bu yıl daha da güçlendiren ekibimiz, karşılaşmada oynadığı futbol ile göz doldurdu. Temsilcimiz, ev sahibi Küçükkuyu Gençlerbirliği'ni 7-1'lik ezici bir skorla mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın golleri 3 Barış, 2 Merthan, 2 de Miraç tarafından kaydedildi.

 

Bozcaadaspor tarihinin ilk siyahi futbolcuları olan Adama ve Yaya'nın ise lisansları yetişmediği için mücadele forma giyemedikleri öğrenildi. Temsilcimiz Bozcaadaspor, ezici bir skorla aldığı 3 puanın ardından avaraj farkı ile lider oldu.

 

Süper Amatör Lig'de oynanan karşılaşmalarda ise ev sahibi takımların aldığı tek farklı galibiyetler dikkat çekti. Bunun da 2018 -2019 Çanakkale Süper Amatör Ligi'nin geçtiğimiz sezonlara göre daha kıran kırana geçeceğine yorumlanıyor.

HAFTAYA EVİMİZDE YENİ ÇANSPOR'U AĞIRLAYACAĞIZ

Bozcaadaspor, ligin ikinci haftasında sahasında Yeni Çanspor'u ağırlayacak.

Taraftarının maçlarda sık sık olay çıkardığı ve evinde misafirperverlikten uzak tutum sergiledi Çanspor taraftarı, son yıllarda Bozcaadaspor ile oynadığı karşılaşmalarda da olaylar çıkarmış hatta 2015-2016 sezonunun ilk yarısında konuk ettiği Bozcaadaspor'un oyuncularına ve teknik heyetine saldırmıştı. Kalecimizin parmağının kırıldığı maçın ardından Yeni Çanspor’a sadece bir  maç seyirsiz oynama cezası verilmesi ise Çanakkale spor camiasını derinden üzmüştü.

Ancak Çanakkale'de ve futbol camiasında adından misafirperverliliği ile söz ettiren Bozcaadaspor ise ligin ikinci yarısında adaya taraftarsız gelen Yeni Çanspor'a komşuluk dersi vermişti.

İşte Puan Durumu ve haftanın diğer karşılaşmaları

 

 

 




Bu haber 3013 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ