Bugun...


kostasalto

TİP’in meclis adayları Günday ve Sucu Bozcaada TV’deydi
Bozcaada TV’deki “Bozcaada’da Siyaset” programına konuk olarak katılan TİP kontenjan adayı Bülent Sucu ve birinci sıra meclis üyesi adayı Cemil Günday meclis üyesi adayı olma nedenlerini ve projelerini açıkladılar.

Mobil Reklam

TİP’in meclis adayları Günday ve Sucu Bozcaada TV’deydi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada TV’nin Youtube kanalında ilgiyle izlenen “Bozcaada’da Siyaset” programına partilerin meclis üyesi adayları konuk oluyor. Türkiye İşçi Partisi’nin kontenjan adayı Bülent Sucu ile birinci sıra meclis üyesi adayı Cemil Günday’ın canlı olarak katıldığı programda hem ada siyasetindeki son gelişmeler, hem de TİP’in iki meclis adayının görüşleri yer aldı.

Mustafa Dermanlı ve Serkan İlik’in hazırlayıp-sunduğu programın ilk yarısında yaklaşan seçimlere dair partilerdeki son durum paylaşılırken, ikinci yarıda ise Bülent Sucu ve Cemil Günday programa konuk oldular.

BÜLENT SUCU: ESKİLERDEN GINA GELDİ, DEĞİŞMEK ŞART

TİP’in kontenjan adayı Bülent Sucu, idarenin artık daha genç olması gerektiğini dile getirerek “değişim şart” dedi. Sucu, tinyhouseler konusunda da “Bozcaada sanat, arkeoloji ve mimarlık açısından özel bir ada. Bozcaada’ya rastgele tinyhouse gibi şeylerin getirilmesi ada mimarlığına yapılmış bir cinayettir” dedi. Mesleği mimar olan Bülent Sucu, adada en çok proje yapan isimlerden biri olmasına rağmen belediyenin bir kez bile kendisine herhangi bir konuyu danışmadığından da yakındı.

Bülent Sucu, “Konut diye izin verilen yerler otel oluyor. Tren gibi binaları koydular, hepsi otel oldu” dedi. Bozcaada’nın sembol yerlerinden biri olan Salhane’nin de hem mimarı hem de ilk işletmecisi olan Bülent Sucu, Salhane için de, “Eskiden mekânlar kapandığında, insanlar eğlenmek için Salhane’ye gelirdi, şimdi sokak aralarında yapıyorlar aynı şeyi” açıklamasını yaptı.

Bülent Sucu limandan yer altı otoparkına, orta fenere yapılacak bir yelkenden anfi tiyatro projesine dek birçok projesini de canlı yayında anlattı.

CEMİL GÜNDAY: TURİZMDE BİR SİSTEMİN OLMASI GEREKİYOR

Programı hazırlayan Serkan İlik’in “Ben cevabını bilsem de, bu yönde çok sorular geliyor. Ben de sormak istiyorum; Cemil Günday emekçi mi, patron mu” sorusuna Cemil Günday, “Fırıncıyım. Evet dedikleri gibi patronum ama bütün emekçi arkadaşlarımla beraber çalışıyorum. Sabah 6’da birlikte çalışmaya başlarız, artık akşam işimiz kaçta biterse” yanıtını verdi.

Türkiye İşçi Partisi birinci sıra meclis üyesi adayı Cemil Günday "Turizm Master Planı’n bugüne dek çoktan bitmiş olması gerekiyordu. Otel ve günübirlikçi turist sayısını net bilemediğimiz için üretimde de sıkıntılar yaşıyoruz. Yoğun dönemdeki orantısız artış bizi vahşi turizmin içerisine soktu. Özellikle altyapı bu anlamda çok önemli. Bir an önce bu konunun toparlanıp bir sisteme getirilmesi gerekiyor. Sürdürülebilir turizm yapabilmemizin yolu bu” dedi. Günübirlik turizmle ilgili de fikirlerini açıklayan Günday, bir sistem kurulması gerektiğini dile getirdi. Parti olarak ilk defa yerel seçimlere girdikleri için biraz geriden geldiklerini ifade eden Cemil Günday, “Önümüzdeki günlerde projelerimizi paylaşacağız” dedi.

ERKAN BAŞ BOZCAADA’YA GELİYOR

Daha önce de birkaç kez Bozcaada’yı ziyaret eden TİP Genel Başkanı Erkan Baş bu kez parti binasının açılışı ve halk buluşması için adada olacak. Bozcaada TV’deki yayında bu ziyareti duyuran Günday ve Sucu, 9 Mart akşamı Erkan Baş’ın adada olacağını, 10 Mart’ta hem parti binalarının açılışının yapılacağını, hem de partinin genel başkanı Erkan Baş ile TİP Bozcaada Belediye Başkan adayı Aykut Turgal’ın birlikte Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde bir halk buluşmasında adalılarla buluşacağını belirtti.

Serkan İlik ve Mustafa Dermanlı’nın sunduğu, ekim ayından bu yana süren “Bozcaada’da Siyaset” programına katılan TİP’li Cemil Günday ve Bülent Sucu’nun yer aldığı programda birçok şey konuşulurken, izleyici yorumları da konuklarla paylaşıldı.

Yayının tamamını izlemek için tıklayın:

 




Bu haber 458 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ