Bugun...


kostasalto

TİP’li Aykut Turgal: “Oy bölmeye değil seçimi kazanmaya geldik”
Türkiye İşçi Partisi’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Aykut Turgal’ın Yerel Seçimler öncesi son mitingi gerçekleşti. Turgal konuşmasında , “Biz bu seçimi kazanmaya geldik, oy bölmeye gelmedik. İnşallah 1 Nisan günü de bunu göstereceğiz” dedi.

Mobil Reklam

TİP’li Aykut Turgal: “Oy bölmeye değil seçimi kazanmaya geldik”
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

31 Mart Yerel Seçimlerinde seçim öncesi son gün miting maratonunun üçüncüsü Türkiye İşçi Partisi tarafından yapıldı. Zübeyde Hanım Çay Bahçesinde 16.00’da başlayan miting, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından TİP’in meclis adaylarının ve Aykut Turgal’ın ekip olarak sahnede buluşmasıyla başladı.

Tarafına yapılan bazı eleştiriler arasında, bir önceki partiyle anlaşamayıp istifa etmesini eleştirenlere yönelik olarak sözlerine bşlayan Aykut Turgal “Parti içinde gruplaşmaların olduğu, ada sorunlarının değil kendi sorunlarının konuşulduğu bir yer görüyoruz. Bizim böyle bir niyetimiz yok, biz adanın sorunlarıyla ilgileniyoruz.” diyerek CHP'deki parti içi gruplaşmaları ve sorunları eleştirdi.

HİZİPÇİLİĞİN SONU

Sözlerinde mevcut yönetimin ada değerlerini korumamasıyla ilgili eleştiren Turgal, "Ege Otel’in tescilli bina olmasına rağmen kimsenin sesinin çıkmaması ve adanın değerlerinin kaybolmasına yönelik çözümler üretilmesi için kimse çaba göstermedi. Bu sene 1 Temmuz'u da kutlamadık. Bu hizipçilik böyle devam ederse bütün değerlerimiz ortadan kalkacak" dedi.

Koltuk sevdası peşinde koşan hizipçi arkadaşlar bugün gene aday olarak karşımıza çıktılar. Ancak biz onların küçük hesaplarıyla devam edemeyiz, biz çalışkan güçlü bir kadro kurduk ve bu yola çıktık. Tek düşüncemiz pırıl pırıl bir ekiple ve sizin de desteğiyle burayı çok güzel günlere taşımak istiyoruz.”

Sorunlara çözüm getirmek yerine bu sorunların bi parçası olmayı isteyenler hiç yol katedemez. Sorunlar üzerine konuşmuyorlar, çözüm üretmiyorlar ama bizim onların oylarını böldüğümüzü düşünüyorlar. İlgili arkadaşlara söylüyorum. Yeter. Biz bu seçimi kazanmaya geldik, oy bölmeye gelmedik. İnşallah 1 nisan günü de bunu göstereceğiz.

MUTAY’I YALNIZ BIRAKTILAR

TİP adayı Aykut Turgal AKP'yi de eleştiren sözlerde bulundu: "20 yılını başkanlık yaparak geçiren Mutayı şu an yalnız bıraktılar. Adadan üniversiteyi, adliyeyi gönderen zihniyet, şimdi de Mutayı yalnız bıraktı. Biz bu iktidarı alacağız ve bunun için son güne kadar uğraşacağız" dedi.

7 GÖBEK ADALISINDAN BAYRAMİÇLİSİNE

Turgal, "Biz Bozcaada’yı Bozcaadalılarla birlikte yöneteceğiz. 7 göbek adalısıyla, işçisiyle, emeklisiyle, İstanbullusuyla ve Bayramiçlisiyle yöneteceğiz. Biz bu zenginlikten yola çıktık. Bu kapsayıcılıkla burayı yöneteceğiz." diyerek kapsayıcılık vurgusu yaptı.

Rahmetli kardeşimiz Abbas'ın ölümü olmadan önce dönemin kaymakamı ve belediye başkanıyla konuşarak tek tek bugünlere geleceğimizi anlattım. Çözümler düşünülmedi. Ancak şimdi biz herkese dokunmaya çalışacağız, küçüklerimizin elinden tutmaya devam edeceğiz, Hıdırellez ateşlerinde ateşten atlamayan çocuk kalmayacak, yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak. Lisedeki öğrencilerimize enstrüman ve spor konularını aşılayacağız." 

Sözlerinde Bozcaada Haber’e de yer veren Turgal “Bozcaada Haber'e ayrıca teşekkür ediyorum. Projelerimizi anlatma sesimizi duyurma şansı verdiler, kendilerine bununla ilgili çok teşekkür ediyorum.” diyerek şükranlarını sundu.

Sözlerini bitirirken ailesine, ekibine ve bütün ada halkına teşekkürlerini sunan Aykut Turgal duygusal anlar yaşadı. “Başta ailem olmak üzere tüm ekibime çok teşekkür ederim. Bize destek verdiğiniz için sizlere ayrıca çok teşekkür ederiz. İnşallah Bozcaada'yı çok daha güzel bir şekilde ileriye doğru taşıyacağız" diyerek konuşmasını bitirdi. 




Bu haber 404 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ