Bugun...


kostasalto

Turizm duayeni Baraner’den Bozcaada’nın planına destek!
Turizm duayenleri arasında önde gösterilen Çanakkaleli Hüseyin me Baraner, Bozcaada Haber’in canlı yayınında Bozcaada’nın normalleşme planını değerlendirdi. Baraner, Bozcaada’nın planlarına destek vermek için Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşeceğinin sözünü verdi.

Mobil Reklam

Turizm duayeni Baraner’den Bozcaada’nın planına destek!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 

 

 

 

Cumartesi akşamı ikinci kez Bozcaada Haber’in canlı yayınına katılan Baraner, Serkan İlik’in sorularını yanıtladı. Bozcaada’nın normalleşme planı hakkında değerlendirmelerde bulunan turizm duayeni, koronavirüs nedeniyle riskin en aza indirilerek tedbirlerin güvenli şekilde kontrol edilebilmesi için, yönetimin bu sezon sadece adaya konaklamalı turistin kabul edilmesi, 3 günün altında rezervasyon alınmaması, sadece ruhsatlı yerlerin misafir kabul etmesi gibi birçok önlemin yerinde karar olduğuna vurgu yaptı.

Baraner, koronavirüsün adada gözükmemesi ve önlemlerin devam etmesi adaya olan tercihi arttıracağını söylerken, önlemlerin abartılması ise tam aksi yönde tesir edebileceği uyarısında bulundu.

Baraner canlı yayında Serkan İlik’e “Ben bu taleplerinizi bakan beye iletip en kısa zamanda bilgi vereceğim. Bu talepleri doğru şekilde, basın ya da farklı yollarla değil sessiz şekilde yürütülmeli. Bu konuda ben isterseniz elimden geleni yaparım” dedi.




Bu haber 2851 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ