Bugun...


kostasalto

Yahya Göztepe, Bozcaada ve Çanakkale’nin ardından İstanbul’da!
CHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe çalışmalarına hızla devam ediyor. 9 Şubat’ta Bozcaada’da, 21 Şubat’ta ise Çanakkale’de seçmenleriyle buluşan Göztepe ve ekibi, 3 Mart Pazar da İstanbul’daki Bozcaadalılara projelerini anlatacak. İstanbul’daki buluşma Akatlar Kültür Merkezi’nde saat 12.00’de gerçekleşecek.

Mobil Reklam

Yahya Göztepe, Bozcaada ve Çanakkale’nin ardından İstanbul’da!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

CHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe ve meclis adayları seçim çalışmalarına hızla ve coşkulu bir şekilde devam ediyor. Bozcaadada gerçekleşen Halk Buluşması’nda meclis üyelerini tanıtan Yahya Göztepe, 21 Şubat Çarşamba günü Çanakkale Belediyesi Nikah Salonu’nda Bozcaadalılar ile buluşarak projelerini paylaşmıştı.

Yahya Göztepe ve ekibi tarafından hazırlanan, meclis üyesi adayları Bilgütay Ergül, Gülay Elbir Uslu, Emrah Ataol ile başkan adayı Yahya Göztepe tarafından sunumu gerçekleştirilen projeler tüm katılımcılar tarafından ilgi ve beğeni gördü. “İşimiz Gücümüz Türkiye” sloganı ile Yolumuz Bozcaada” diyerek projelerini paylaşan Göztepe, değerlerine sahip çıkan, kadınların ve çocukların önceliklendirildiği, huzurlu ve konforlu bir Bozcaadanın çalışkan bir meclis ve ekip ile mümkün olduğunu buluşmalarında vurguluyor. Göztepe adil, ulaşılabilir, şeffaf hizmet veren, imkânlar ve fırsatlar sunan, doğaya, tasarrufa, teknolojiye önem veren bir belediyecilik için çalışmaya hazır olduklarını ifade ediyor.

Ayrıca Yahya Göztepe işi gücü Bozcaada olan, demokratik ve katılımcı, şeffaf ve hesap veren, çevreci ve yeşil, adil ve paylaşımcı belediyecilik anlayışıyla çalışmaya hazır olduklarını belirtiyor.

Göreve geldiklerinde gerçekleştirecekleri projelerin yanı sıra asli görevlerini de ne şekilde planlayıp hayata geçireceğini detayları ile paylaşan Yahya Göztepe ve ekibi hazırladıkları broşür ile seçmenlere ulaşıyor.

Asli görevler arasında kısa zamanda yapılacak iyileştirme ve düzenlemeler ile planlı katı atık yönetimi, geri dönüşüme destek verilmesi, vektörle mücadele edilmesi, gürültü kirliliğinin önlenmesi, belediye hizmet binalarının iyileştirilerek insan kaynakları sisteminin kurulması, halk, devlet kurumları ve diğer belediyeler ile etkileşimlerin arttırılması hedefleniyor.

Yahya Göztepenin projeleri ise İmar, Çevre, Sosyal Hizmetler, Merkezler, Çocuk, Kadın, Eğitim, Kültür ve Sanat, Bağcılık, Spor başlıklarından oluşuyor.

Bozcaadalıların görüş ve ihtiyaçları dinlenerek hazırlanan projeler Göztepe ve ekibinin düzenlediği buluşmalar ile daha fazla kişiye anlatılmaya devam edecek. Önümüzdeki buluşma da 3 Mart Pazar günü İstanbulda gerçekleşecek. Akatlar Kültür Merkezinde Saat 12:00de gerçekleşecek buluşmada hem projeler paylaşılmaya devam edilecek hem de seçmenler ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunulacak.

Yahya Göztepe çalışmaları kapsamında her gün toplumun her kesiminden vatandaş ile buluşmaya ve fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

CHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepenin projelerini ve çalışmalarını Instagram ve Facebook @yahyagoztepe17 hesaplarından, ek olarak Whatsapp kanalından da takip edebilirsiniz.

#reklam




Bu haber 444 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ