Bugun...


kostasalto

Yahya Göztepe ve ekibinin seçim çalışmaları devam ediyor
CHP’nin Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe ve ekibi seçim çalışmaları hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. İki ayı aşkın süredir gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi verilirken, önümüzdeki günlerde yeniden halk buluşması ve çeşitli etkinliklerin de gerçekleştirileceği belirtildi.

Mobil Reklam

Yahya Göztepe ve ekibinin seçim çalışmaları devam ediyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yahya Göztepe, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olarak resmen açıklandığı 14 Aralık tarihinden bu yana ekibiyle birlikte Bozcaada’nın gelecek yılları için projeler üretiyor. Göztepe’nin adaylığının konuşulmaya başlandığı dönemde çalışmaların zeminini oluşturan ekip, geride kalan iki ayda da projeleri netleştirmeye başladı.

Bu süreçte ekibiyle birlikte uzun süredir adadaki sorunlar üzerine çalışan Göztepe, halkın görüşlerini ve önerilerini almak için telefon görüşmeleri planladı. Üniversite öğrencileri aracılığıyla 1.200’ü aşkın adalı ile telefon görüşmesi sonrasında ortaya çıkan sorunlar ve öneriler, ekibin uzun süredir çalıştığı listeyle eşleştirildi ve kısa-orta ve uzun vadeli planlamalar yapılmaya başlandı.

CHP’lilerin yeni yıl öncesinde başlayan pazar ziyaretleri her hafta devam ederken, Bozcaada fotoğraflarından oluşan ve adalıların masasından eksik olmayacak masa takvimleri ile özellikle kadınların çok beğendiği pazar çantaları adalılarla paylaşıldı.

Adada oy kullanacak seçmenlerle ilgili yapılan itirazlar takip edildi, adres değişikliğinde bulunan vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı.

Yahya Göztepe, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütüyle birlikte 10 ilke belirledi ve bu ilkeleri sosyal medyadan adalılarla paylaştı: Çağdaşlık, değerleri korumak, adalet, ekip çalışması, katılımcılık, şeffaflık, verimlilik, sürdürülebilirlik, halk memnuniyeti ve geleceğe yatırım olarak belirlenen ilkeleri Yahya Göztepe bir video eşliğinde adalılara duyurdu.

25 Ocak tarihi CHP’nin meclis üyesi adaylarının duyurulduğu tarihti. Yahya Göztepe’nin kontenjan adayı Gülay Elbir Uslu olarak açıklanırken sırasıyla diğer meclis üyeleri şöyleydi: Hüseyin Durmuş, Emrah Ataol, Bilgütay Ergül, Mustafa Kırlı, Hülya Talay Koloğlu, Günay Yurdakul, Arzu Aral ve Ferhan Öç.

CHP tarafından Bozcaada’nın çözülmesi elzem sorunlarından biri olarak görülen İmar planı için Yahya Göztepe bir video yayınladı ve en geç 2 yıl içinde adada imar planının çıkarılacağını açıkladı.

Yahya Göztepe ve ekibinin seçmenlerle ilk ciddi buluşması ise 9 Şubat tarihinde Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde gerçekleşti. 400’ü aşkın seçmene konuşan Yahya Göztepe başkan olması halinde gerçekleştirmek istediği projeleri ve meclis üyesi adaylarını tanıttı. Yahya Göztepe’nin halk buluşmasındaki konuşmasının tamamını izlemek için tıklayın.

Yahya Göztepe, seçim yarışına girdiği tüm adayları ve partileri ziyaret etmeye başladı. Göztepe bu ziyaretlerde diğer adaylara hem başarı, hem de adil ve huzurlu bir seçim dönemi dileğini iletiyor. Ayrıca belediye personeliyle de kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen Göztepe, kazanması halinde Bozcaada için neler yapmak istediğini de anlatıyor.

CHP’liler bir yandan Bozcaada’daki buluşmalara devam ederken, Çanakkale’deki ilk buluşmasını 21 Şubat Çarşamba günü saat 14.00’de Çanakkale Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirecek. Yahya Göztepe ve CHP’liler mart ayı başında da İstanbul’da seçmenlerle buluşmayı ve projelerini anlatmayı hedefliyorlar.

#reklamhaber




Bu haber 659 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ