Bugun...


kostasalto

Yahya Göztepe'den projeler videosu
Cumhuriyet Halk Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe ve ekibi yeni dönemde hedefledikleri projelerine dair bir video yayınladı…

Mobil Reklam

Yahya Göztepe'den projeler videosu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Cumhuriyet Halk Partisi Bozcaada Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe ve ekibi yeni dönemde hedefledikleri projelerine dair bir video yayınladı…

“Değerli Bozcaadalılar,

‘İşimiz Gücümüz Türkiye’ sloganıyla yola koyulduk. ‘Yolumuz Bozcaada’ diyerek kolları sıvadık. Tüm projelerimizde; değerlerimizi, kadınlarımızı, çocuklarımızı önceledik. Mirasına sahip çıkan, kaynakları halk için kullanan, kalkınmanın, huzurlu ve konforlu bir Bozcaada’nın peşine düştük. Liyakatli kadrolarla, adil, ulaşılabilir, şeffaf hizmet veren, imkanlar ve fırsatlar sunan, doğaya, tasarrufa, teknolojiye önem veren bir belediyecilik yapmak istiyoruz.

Hedefimiz; Kamu yararını ve değerlerini gözeten, Bozcaadalıyı güçlendiren, mazeret değil, maharet üreten bir belediyecilik. Arzumuz; yurt içi ve yurt dışı fon ve projelerden faydalanan, başka adalarda, başka ülkelerde en güzel nasıl örnekler varsa, adanın kimliğini, değerlerini bozmadan adaya getiren, refah, kalkınma ve dayanışma sac ayakları üzerine kurulu bir yerel yöneticilik planlıyoruz. Vaadimiz; işi gücü Bozcaada olan, demokratik ve katılımcı, şeffaf ve hesap veren, çevreci ve yeşil, adil ve paylaşımcı belediyeciliktir. Eşit hizmet, sosyal adalet, ortak aklı ve bilimi esas kabul eden bir anlayış gözetiyoruz.

Bu amaçla ince elenip sık dokunmıuş, halkımızın istekleri doğrultusunda hazırlanmış, uzmanlara danışılmış projeler hazırladık.”


Yahya Göztepe
CHP Bozcaada Belediye Başkan Adayı


#reklam
#yerelseçimler
#bozcaada




Bu haber 290 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ