Bugun...


kostasalto

Mustafa Mutay: “Bozcaada’da ısınma sorununu çözeceğiz”
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayı Mustafa Mutay kışın adalıların en önemli sorunlarının başında gelen ısınma sorunu için projesini açıkladı. Mutay, “Doğal gazla konforlu yaşam” sloganıyla adada soğuk günlerin tarihe karışacağını belirtti.

Mobil Reklam

Mustafa Mutay: “Bozcaada’da ısınma sorununu çözeceğiz”
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

20 yıl yaptığı belediye başkanlığı döneminde adaya birçok hizmeti getiren Mustafa Mutay, Bozcaada’nın kış nüfusunun azalmasının başlıca sebebi olarak gösterilen “ısınma” sorunu için projesini açıkladı. Doğal gaz altyapısı ile daha temiz ve ucuz bir ısınma ile adanın kış yaşantısının daha konforlu olacağını dile getiren Mustafa Mutay, doğal gaz ile adada konforlu bir yaşamın ortaya çıkacağını savundu.

“Soğuk günler tarihe karışacak” diyen Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayı Mustafa Mutay “Geçmişte yaptık, yine yaparız. O yüzden geri dönüyorum” dedi.

Depolanabilir doğalgaz altyapısı ile enerji verimliliğinin artacağını, maliyetlerin de düşeceğini savunan Mutay “12 ay adada yaşayan birisi olarak buranın sorunlarını da, çözümlerini de, bunların nasıl halledileceğini de çok iyi biliyorum. Konforlu bir kış hayatını her adalı hak ediyor. Hem maliyetleri azaltacağız, hem çevre dostu bir çözüm üreteceğiz, hem de gelecek nesillere konforlu bir yaşantı sunacağız” dedi.

#reklam

 




Bu haber 396 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ